• امروز: 1403/09/05
  • آخرین بروزرسانی: 1403/09/04
برداشت پاچ باقلا از بیش از 7 هزار هکتار از اراضی کشاورزی گیلان

برداشت پاچ باقلا از بیش از 7 هزار هکتار از اراضی کشاورزی گیلان

 

به گزارش روابط عمومی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان از آغاز برداشت پاچ باقلا پاییزه در سطح  7 هزار و  100 هکتار از اراضی شالیزاری استان که به عنوان کشت دوم پس از برداشت برنج مورد بهره برداری قرار گرفته و همچنین در اراضی پشته خبر داد.

صالح محمدی گفت: انتظار می رود حدود 29 هزار تن پیله تر(غلاف) با ارزش اقتصادی 870 میلیارد تومان در کشت پاییزه پاچ باقلا برداشت شود.

محمدی افزود: استان گیلان تنها استان تولید کننده پاچ باقلا در کشور بوده  و همه ساله این محصول در فصل بهار و پاییز در کلیه شهرستان‌های استان کشت می شود و کشاورزان گیلانی از شهریور ماه اقدام به کشت پاییزه پاچ باقلا در اراضی شالیزاری و پشته نموده و برداشت محصول پاییزه از نیمه مهر ماه در استان آغاز می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان مناطق عمده تولید این محصول را شهرستان‌های رشت، تالش، آستانه اشرفیه و ماسال معرفی کرد و افزود: کشت پاچ باقلا  نقش  مهم در تامین پروتئین گیاهی، اصلاح خاک و تثبیت ازت به دلیل رابطه همزیستی با باکتری ریزوبیوم دارد.

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان