مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیاهکل از برگزاری روز انتقال یافته های محصول فندق در روستای جلیسه مرکز جهاد کشاورزی پیرکوه شهرستان سیاهکل در مورخ ۱۴۰۲/۰۶/۰۱ خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزب استان گیلان ، رادجو با بیان این خبر افزود، این دوره آموزشی که با حضور محققین معین از ایستگاه تحقیقات فندق اشکورات برگزار گردید در خصوص اصول استفاده بهینه از منابع آبی در منطقه با توجه به خشکسالی و بررسی چگونگی اجرای طرحهای بهره برداری از منابع آبی موجود من جمله استحصال آب از مه جهت مصارف کشاورزی،آشنایی با روشهای آبخیزداری ،شناخت آفات و بیماریهای مهم فندق ،اصول تغذیه ،نقش موثر عناصر غذایی در خاک علائم کمبود آن و روشهای صحیح هرس درختان مطالبی ارائه،در ادامه ضمن بازدید از باغ یکی از کشاورزان منطقه توصیه های فنی لازم در جهت بهبود وضعیت آن داده شد.
وی در پایان با بیان اینکه دهستان پیرکوه یکی از قطبهای تولید محصول فندق در استان میباشد گفت ،برگزاری چنین دوره هایی نقش بسزایی در افزایش دانش بهره برداران و عملکرد محصول خواهد داشت.
شایان ذکر است در این برنامه ضمن بازدید از استخر ذخیره آب روستای جلیسه نقش آن در تامین آب مورد نیاز کشاورزی منطقه مورد ارزیابی قرار گرفت.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان