• امروز: 1403/10/06
  • آخرین بروزرسانی: 1403/10/05
افزایش ۳ برابری جوجه ریزی در واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان رودبار

افزایش ۳ برابری جوجه ریزی در واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان رودبار

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودبار در حاشیه نشست اصحاب رسانه که با مشارکت بسیج رسانه برگزار شده بود ، از افزایش ۳ برابری جوجه ریزی در سال ۱۴۰۲_۱۴۰۱  در واحدهای مرغداری گوشتی این شهرستان نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

مهدوی به دستورالعمل‌های ابلاغی تنظیم بازار مرغ اشاره و اضافه کرد: میزان جوجه ریزی از ابتدای سال ۱۴۰۱ در این شهرستان به بیش از ۴ میلیون و ۳۷هزار و۸۰۰ قطعه در۱۴۱ واحد مرغداری گوشتی رسیده است.

وی تصریح کرد: درسه ماهه نخست امسال با میانگین تولید دومیلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه یکروزه درماه و با توجه به شرایط سنی گله ها که حداقل ۴۵ روز در نظر گرفته می شود از ابتدای سال ۶ میلیون و۲۵۰ هزار تن تولید گوشت مرغ داشتیم.  

مهدوی با اشاره به اینکه شهرستان رودبار با دارا  بودن ۱۴۵ واحد پرورش نیمچه گوشتی و ظرفیت ۴ میلیون ۴۱۰ هزار و ۹۳۰ قطعه رتبه سوم را از لحاظ تعداد. ظرفیت پس از صومعه سرا و رشت به خود اختصاص  داده است افزود ، متوسط تولید سالانه گوشت سفید در شهرستان  حدود ۵۵ میلیون تن می باشد .
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان