• امروز: 1403/09/05
  • آخرین بروزرسانی: 1403/09/05
تولید بیش از ۵۵ هزار تن مرغ از ابتدای سال در گیلان

تولید بیش از ۵۵ هزار تن مرغ از ابتدای سال در گیلان

به گزارش روابط عمومی ، صبح امروز جلسه قرارگاه امنیت غذایی کشور به ریاست دکتر علیرضا پیمان پاک قائم مقام وزیر در امور تجارت و تنظیم بازار و در گیلان به ریاست دکتر صالح محمدی رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان و با حضور معاون بهبود تولیدات دامی ، مدیر کل پشتیبانی امور دام استان ، مدیر تنظیم بازار و بازرسی بازار برگزار گردید.

طی گزارشی دکتر صالح محمدی بابیان اینکه از ابتدای سال تاکنون حدود ۲۹ میلیون قطعه جوجه ریزی در استان گیلان انجام‌شده است، بیان کرد: بر این اساس شاهد رشد 3.4 درصدی نسبت به سال گذشته در مدت مشابه هستیم.

محمدی بابیان اینکه ۹۳۰ مرغداری در حال حاضر در استان گیلان مشغول فعالیت هستند، گفت: استان گیلان رتبه سوم تولید گوشت مرغ را در کشور دارد.

محمدی بابیان اینکه روزانه ۵۳۰ تن مرغ گرم در گیلان تولید می‌شود ،افزود: به‌طور میانگین روزانه ۲۶۵ تن مرغ گرم به خارج استان توزیع‌ شده است و مابقی آن در بخش کارخانه‌ها فرآوری و داخل استان توزیع گردید.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان در خصوص میزان تولید گوشت مرغ از ابتدای سال تا امروز گفت: از ابتدای سال تاکنون ۵۵ هزار تن گوشت مرغ در سراسر استان تولید شده است.

روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی گیلان