به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی گیلان،مدیر جهادکشاورزی شهرستان لنگرود، فتاحی گفت: در راستای تحقق اهداف برنامه های مدیریت دانش، به منظور بالا بردن سطح دانش و اطلاعات بهره برداران کشاورزی ، کارگاه آموزشی ترویجی با موضوع *اصول علمی و عملی هرس درختان سیاه ریشه* برای باغداران منطقه اطاقور در روستای خانه پشتان، در روز یکشنبه ۷ اسفند ماه برگزار شد.
مدیر جهاد کشاورزی لنگرود افزود:در این کارگاه آموزشی ترویجی که ضمن هماهنگی اداره آموزش و ترویج کشاورزی جهادکشاورزی لنگرود با مدیریت باغبانی سازمان و مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گیلان و به همت همکاران مرکز جهاد کشاورزی اطاقور برگزار شد، بر اهمیت بکارگیری اصول علمی و نکات فنی همراه با تجربه کشاورزان جهت حصول نتیجه مطلوب تر تاکید شد.
دراین کارگاه ترویجی دکتر محمدتقی پاداشت محقق و عضو هیات علمی و رئیس ایستگاه تحقیقات گل وگیاهان زینتی لاهیجان به طور عملی هرس درختان سیاه ریشه را آموزش دادند و بسیار مورداستقبال علاقمندان قرارگرفت.
پرستار کارشناس مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان نیز دراین کارگاه آموزشی حضور داشتند.
مهندس فتاحی افزود:هرس درختان میوه باعث تقویت بنیه درختان برای تولید محصولات می شوند. هر چه درخت انرژی و توان بیشتری برای تولید محصول داشته باشد، می تواند محصولات با کیفیت تر و بیشتری تولید کند.البته باغداران عزیز این نکته مهم را بایدبه خاطر داشته باشند که هرس به تنهایی نمی تواند تضمینی برای تولید محصولات بیشتر باشد. بلکه مواردی مثل کودهی، آبیاری مناسب، نور کافی و… در کنار نوع نژاد درختان، می تواند باغاتی با بازدهی بالاتر را به وجود بیاورند.
وی اشاره کرد:شهرستان لنگرود دارای بیش از ۸۷۴۰ هکتار انواع محصولات باغی می باشد که غالب این باغات شامل چای و مرکبات و توت و کیوی هستند،مضافا تعداد کثیری از بهره برداران بویژه در منطقه اطاقور و کومله بعضا بصورت پراکنده درختان سیاه ریشه دارند که دارای تولید باکیفیت و مطلوب و قابل توجه می باشند.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان