به گزارش روابط عمومی؛ در جلسه شورای تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) استان گیلان رئیس موسسه تحقیقات برنج کشور گفت: در خصوص کشت دوم از دهه 80 تحقیقات بسیاری بر روی محصولاتی مانند کلزا ، انواع علوفه و سبزی و صیفی و انواع لوبیا و کشت های مخلوط انجام شده و ما با توجه به شرایط آب و هوایی و موقعیت زمین های مورد کشت استان محصولاتی را توصیه می کنیم که متناسب ، مقاوم و ارزشمند باشند.
خانم دکتر حسینی افزود: ارزیابی های اقتصادی نشان داد که تریتیکاله و شبدر در بحث علوفه ها بهترین عملکرد و در مورد سبزی و صیفی جات نیز کشت در اوایل فصل بسیار خوب بوده و از خانواده لوبیا نیز باقلا محلی(پاچ باقلا) به علت طول دوره رشد مناسب مورد استقبال عموم واقع شده است.
وی ضمن اعلام برنامه ریزی مستمر جهت شناسایی و معرفی ارقام متنوع و محصولات مناسب جهت کشت دوم در استان گیلان بیان کرد: برای کشت مجدد برنج در آینده ای نزدیک رقم زودرسی معرفی می شود که انتظار میرود با استقبال خوب کشاورزان مواجه خواهیم شد.
روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی گیلان/