به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی گیلان، در این جلسه مسئله احیای آب بندان ها ، به طور کلی لایروبی ، مرمت و بازسازی آب بندان ها از اولویت این شهرستان در موضوع آب زراعی اعلام شد .
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان نیز در این جلسه رفتار هوشمندانه با وجود اقتدار غذایی و قابلیتهای کشور و به ویژه استان گیلان را خواستار شد و گفت: لازم است با سیاست های حمایتی و بسته های تشویقی تولید کنندگان باقدرت ، اعتماد به نفس و عشق و علاقه همت داشته باشند .
دکتر صالح محمدی با توجه به پیگیری های بسیار ارزنده نماینده شهرستان در حوزه کشاورزی برای استان گیلان، آستانه اشرفیه را در بحث اعتبارات آب و خاک نسبت به شهرستان های دیگر پیشرو بیان کرد.
وی ، نگاه سازمان جهادکشاورزی را حمایت از تولید بیان کرد و افزود: سودآوری برای تولید کننده بسیار مهم است برای عدم آسیب بیش از ۱۴ میلیارد تومان از سر جمع اعتبارات سازمان جهاد کشاورزی برای تجهیز و راه اندازی ایستگاه های پمپاژ ، و مواردی از این دست در نظر گرفته شده است .
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان گیلان با اظهار به اینکه جهاد برای همه مردم است، از همراهی و همکاری مدیران کل استان و کشاورزان گفت و افزود: با ۸۰۰ میلیون متر مکعب به استقبال کشاورزی رفتیم و باوجود دغدغه مندی با مصرف بهینه کود ،رعایت تقویم زراعی و همکاری کشاورزان و عمل به توصیه های مسئولین ذی ربط افزایش عملکرد را داشتیم .
وی در آخر با بیان اینکه تنش آبی در سال آینده نیز وجود خواهد داشت افزود : به منظور عدم آسیب به بخش تولید و کشاورزان، مصرف بهینه آب و رعایت تقویم زراعی را تاکید کرد.
شایان ذکر است شهرستان آستانه اشرفیه ۲۱۳۸ هکتار آب بندان دارد که ۲۷/۶درصد آب بندان های استان را شامل می شود.
روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی گیلان