کارگاه آموزشی ارتقای سلامت محصول کیوی با حضور مسئولین و کارشناسان حفظ نباتات، باغبانی و صنایع تبدیلی و همچنین معاونین و نمایندگان سازمان نظام مهندسی، کارشناسان شبکه مراقبت و پیشآگاهی بخش خصوصی، و تعداد زیادی از باغداران و صاحبان سورتینگها و سردخانههای استان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان ،غیاثی؛ سرپرست مدیریت حفظ نباتات استان گیلان ضمن خوشآمدگویی به حاضرین، مواردی را در خصوص ضرورت تشکیل جلسه و همچنین ثبت نام باغداران و صاحبان صنایع کشاورزی بیان داشتند.
سپس موسوی؛ معاون بهبود تولیدات گیاهی نیز ضمن خیرمقدم به حضار، در خصوص وضعیت تولید محصول کیوی در استان و چالشهایی که در خصوص صادرات این محصول پیش رو میباشد مطالبی را اظهار فرمودند.
در ادامه علیزاده؛ رئیس گروه باغی سازمان حفظ نباتات کشور در خصوص محصول کیوی و الزامات رعایت استانداردهای کنترل عوامل خسارتزای آن جهت مصرف داخل و صادرات مطالبی را بیان نمودند و پاسخگوی سوالات حاضرین در کارگاه آموزشی بودند.
سپس سکوتیفر؛ مدیر گروه صنایع تبدیلی باغبانی وزارت جهادکشاورزی در خصوص وضعیت صنایع تبدیلی و راهکارهای ارتقا و بهبود فرآوری بستهبندی محصول نکاتی را برشمردند.
داودی نیز که از معاونت باغبانی وازرتخانه حضور داشتند، با اشاره به اینکه نیاز به عزمی ملی برای اصلاح زنجیره تولید و بازاریابی و صادرات هستیم تا بازارهای هدف را حفظ کنیم، بر ضرورت همکاری همهی بخشها تاکید نمودند.
ملکی؛ مشاور رئیس سازمان حفظ نباتات کشور، با توجه به اهمیت ثبت نام در سامانه سماک که موضوع اصلی برگزاری جلسه بود و همچنین الزام قرارداد با مسئول فنی برای هر باغ به ازای هر ۵۰ هکتار یک کارشناس و موضوع نظارت عالیه حفظ نباتات و مسئولیت سازمان نظام مهندسی، مطالب جامعی را بیان نموده و به سوالات حضار پاسخ دادند.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان