مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودبار گفت: میزان آرد تخصیص یافته استان به رودبار برای تامین نان مردم ساکن رودبار کافی است اما برای تامین نان مسافرین باید سهمیه آرد شهرستان افزایش یابد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان،سروش ابراهیمی با بیان اینکه نانواییهای این شهرستان همواره رصد میشوند تا نان با کیفیت به دست مردم برسد، افزود: از آنجایی که اخیرا قیمت نان باگت افزایش پیدا کرده و قیمت نان سنتی ثابت است مردم گرایش بیشتری به خرید نان سنتی دارند.
ابراهیمی ادامه داد: علاوه بر کیفیت گندم و آرد، مهارت نانوا نیز در پخت نان باکیفیت تاثیر زیادی دارد و متاسفانه نانواهایی هم هستند که دقت کافی هنگام پخت نان ندارند.
وی خاطرنشان کرد: رودبار شهرستانی گردشگر پذیر است و علاوه بر جمعیت ساکن این شهرستان، گردشگران نیز نان می خرند و لازم است سهمیه آرد شهرستان افزایش یابد.
مدیر جهاد کشاورزی رودبار گفت: میزان آرد تخصیص یافته استان به رودبار برای تامین نان مردم ساکن رودبار کافی است اما برای تامین نان مسافرین باید سهمیه آرد شهرستان افزایش یابد.
وی خاطرنشان کرد: نان سنتی نظیر لواش، بربری، سنگک و ... در شهرستان رودبار پخت میشود اما بیشترین نانوایی ها در این شهرستان بربری پخت میکنند.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان