مدیر جهادکشاورزی شهرستان صومعه سرا گفت ؛۷۵ نیشکر کار صومعه سرائی کشت این محصول را در ۲۲ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان آغاز کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان،احمد پادیاب با بیان اینکه در مراحل کاشت داشت و برداشت نیشکر، از کود و سموم شیمیایی استفاده نمیشود گفت: این محصول کاملآ ارگانیک در درمان بیمارهای یرقان، کم خونی و فاویسم موثر است و یکی از سوغاتیهای صومعه سرا به شمار میرود.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۱۰۰ سال است که نیشکر در شهرستان صومعه سرا کشت میشود افزود: نیشکر هر سال در اردیبهشت در زمین های تالابی صومعه سرا کشت و اواخرپاییزواوایل زمستان برداشت میشود.
پادیاب خاطرنشان کرد: شکر سیاه در روستای قاضده، کلسر، میانده، ملاسرا، سنگجوب، چمثقال و شکرباغان این شهرستان کشت و تولید میشود.
مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا یادآورشد: نیشکر کاران این شهرستان سال گذشته ۲۵ تن شکر سیاه به ارزش ۳ میلیارد تومان از نیشکر تولید و روانه بازار کردند.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان