مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودبار با اشاره به اینکه از ۵ فروردین ماه تا کنون در سطح ۹ هزار و ۱۲ هکتار مبارزه شیمیایی علیه آفت ملخ مراکشی انجام شده افزود بیشترین آلودگی آفت ملخ مربوط حاشیه اراضی کشاورزی ، منابع طبیعی و مراتع می باشد .
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان ،سروش ابراهیمی ،هجوم ملخ مراکشی را به عنوان آفتی که امنیت غذایی و محصولات کشاورزی را به مخاطره می اندازد عنوان کرد و افزود،پیش بینی می شود امسال با توجه به شرایط اقلیمی در سطح ۳۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ، منابع طبیعی ومراتع مبارزه شیمیایی صورت گیرد و این در حالی است که سال گذشته در سطح حدود ۲۰ هزار هکتار مبارزه شیمیایی با این آفت انجام شده است.
وی تصریح کرد؛ اکنون باهمکاری همه جانبه کلیه دستگاهها و نهاده های دولتی و با نظارت استاندار، مدیر کل بحران، فرماندار، مدیر کل آفات عمومی سازمان حفظ نباتات کشور ،رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان ،مدیر حفظ نباتات سازمان بر تعداد و فعالیت اکیپ های رصد، پایش و مبارزه با آفت ملخ مراکشی افزوده شده و انتظار می رود با تلاش شبانهروزی جهادگران خسارات وارده به محصولات و اراضی کشاورزی به حداقل میزان خود برسد.
ابراهیمی جلوگیری از وارد شدن خسارت به محصولات کشاورزی و باغی را از اهداف مهم مبارزه با این آفت عنوان کرد و گفت، بیشترین آلودگی آفت ملخ در عرصه مناطق مختلف لوشان ، جمال آباد ، علی آباد و خورگام است که به همین منظور با حمایت های مسئولین استانی وشهرستانی ۱۰ اکیپ خودرویی ، ۹ اکیپ تراکتوری و ۵ اکیپ سم پاش کوله پشتی با همکاری نهاده ها و دستگاه های شهرستان و استان در عملیات مبارزه با ملخها مشارکت دارند.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان رودبار میزان سم مصرف شده علیه آفت ملخ مراکشی را تاکنون ۴۵۰۶ لیتر اعلام کرد و افزود، تاکنون سمپاشی در بیش از ۲۵ کانون آلوده شهرستان انجام شده و سمپاشی کانون های این آفت در اولویت برنامه قرار دارد.
وی از کشاورزان خواست با همکاری جهاد کشاورزی زمینه هجوم آفت ملخ مراکشی را کاهش دهند و روزانه مزارع و باغات خود را رصد کنند و درصورت مشاهده این آفت به نزدیکترین مرکز جهاد کشاورزی ویا مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اطلاع دهند.
روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان گیلان