مدیر جهادکشاورزی شهرستانرودبار با بیان اینکه؛ کشاورزان در اراضی کشاورزی خود کودهای پایه را حذف نکنند اظهار داشت: حذف کود های پایه در اراضی کشاورزی ، افت عملکرد محصولات زراعی و باغی را به دنبال خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان ،سروش ابراهیمی گفت : کشت مداوم در اراضی کشاورزی باعث کاهش عناصر غذایی در خاک شده، لذا غنی کردن خاک بسیار ضروری است.
وی گفت؛ کشاورزان به ازای هر هکتار بطور متعادل از انواع کودها (توصیه عمومی؛حدود ۲۰۰ کیلوگرم کود ازتهٰ، ۱۰۰ کیلوگرم کود فسفاته و ۱۰۰ کیلوگرم نیز کود پتاسه) استفاده کنند تا عملکرد محصول مناسب باشد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تصریح کرد : کود ازته باعث افزایش سطح سبز محصول خواهد شد، کود پتاسه بافت گیاه را در برابر خشکیٰ باد و سرما مقاوم می کند و کود فسفاته نیز ریشه گیاه را قوی خواهد کرد.
وی با تاکید بر جلوگیری از تاثیر سرمازدگی و خشکسالی بر عملکرد محصولات کشاورزی افزود: از کشاورزان می خواهیم که با تغذیه درست و به موقع باعث افزایش تولید و جلوگیری از خسارت احتمالی شوند.
ابراهیمی با بیان اینکه؛ کمبود نقدینگی یکی از علت های استفاده کم از انواع نهاده های کشاورزی از جمله کود فسفانه و پتاسه و ... این شهرستان است، افزود ،ضروری است برای تامین امنیت غذایی، افزایش تولیدات محصولات کشاورزی و تامین عناصر غذایی در خاک ، طبق استاندارد ها از انواع کود های شیمیایی برای تولید محصولات کشاورزی استفاده شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان از کشاورزانی که کمبود نقدینگی دارند خواست تا از کشاورز کارت استفاده کنند و افزود : این کارت ها برای تامین انواع کود و بذر در نظر گرفته شده است وکشاورزان می توانند از تسهیلات برای تامین نهاده ها بهره مند شوند .
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان