مدیرجهاد کشاورزی شهرستان شفت گفت ؛ کارگاه آموزشی _ ترویجی سلامت و امنیت غذایی محصولات کشاورزی با رویکرد پدافند غیرعامل در مرکز ترویج و خدمات جهاد کشاورزی جیرده برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان،یوسف نژاد گفت ؛این کارگاه آموزشی در اولین روز از هفته نکوداشت پدافند غیر عامل با همکاری مدیریت جهاد کشاورزی و شیلات شهرستان با حضور جمعی از پرورش دهندگان ماهیان گرم آبی ،دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی منطقه برگزار گردید.
یوسف نژاد در ادامه افزود ؛فراگیران در این کارگاه آموزشی درخصوص بیماریهای رایج و تهیدات زیستی مزارع پرورش ماهیان گرم آبی ، روشهای افزایش تولید در واحد سطح ،تهیه بچه ماهی و تغذیه و همچنین اعمال روشهای قرنطینه بیماری ویروسی شایع در منطقه آشنا شدند.
وی بابیان اینکه ؛ منظور از پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی ،ا انجام اقدامات پیشگیرانه با هدف کاهش میزان خسارات و تلفات احتمالی ناشی از تهدیدات ( زیستی و غیر زیستی ) می باشد نقش پدافند غیر عامل در مقابله با این تهدیدات و تحقق امنیت غذایی را بسیار حائز اهمیت دانست.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان