پارسافر با تاکید بر اینکه باید محصولات جدیدی را به استان وارد کنیم تا بتوانیم بازدهی اقتصادی عرصه های خود را بالا ببریم گفت: رقم بلوبری و ارقام رزبری ها را از سال ۹۹ آغاز کرده ایم و عرصه هایی را نیز برای آنها شناسایی کرده ایم.
به گزارش روابط عمومی؛ «منوچهر پارسافر» با تاکید بر نیاز آبی کمتر محصولات باغبانی نسبت به محصولات زراعی، اظهار کرد: با توجه به ظرفیت هایی که در استان داریم ایجاد اشتغال مولد یکی از بحث های روز است تا بتوانیم شرایط را در بخش های مختلف برای افرادی که فارغ التحصیل در این بخش هستند فراهم کنیم.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان افزود: توسعه صنایع وابسته و صنایع فراوری نیز یکی از شاخصه هایی است که می توانیم با آن ارزش افزوده محصولات باغبانی را بالا ببریم.
پارسافر گفت: ارزش افزوده محصولات خصوصا محصولات بخش کشاورزی وابسته به صنایع بسته بندی، صنایع فراوری و صنایع جانبی است که درصدد هستیم با همکاری مدیریت صنایع این ظرفیت ها را در استان افزایش دهیم تا قابلیت های تولید محصولات کشاورزی با ارزش افزوده برای بهره برداران بالاتر رود.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه ظرفیت های خاصی در استان داریم و عرصه های مناسبی در اراضی بالا دست و اراضی جلگه ای وجود دارد. سرمایه گذاران خصوصی زیادی نیز در استان وارد شده اند که بتوانیم در بخش باغبانی خصوصا در واحدهای کشت بافتی محصولات را تولید و عرضه کنیم.
پارسافر در ادامه با اشاره به محصولات شاخصی که جدیدا برای آنها برنامه ریزی شده است اظهار کرد: باید محصولات جدیدی را به استان وارد کنیم تا بتوانیم بازدهی اقتصادی عرصه های خود را بالا ببریم.
وی اضافه کرد: ما می توانیم به رقم بلوبری و ارقام رزبری ها اشاره کنیم که برای آنها برنامه داریم و از سال ۹۹ تلاش در این عرصه را شروع کرده ایم و هم اکنون نیز ادامه دارد و عرصه هایی را برای آنها شناسایی کرده ایم.
پارسافر هدف از وارد کردن ارقام جدید به استان گیلان را به جهت افزایش ارزش اقتصادی محصولات بخش کشاورزی خصوصا در حوزه باغبانی عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: بلوبری یکی از ارقامی است که می تواند این ظرفیت را هم در بخش اشتغال و هم در بحث اقتصادی بودن محصولات باغبانی برای استان گیلان ایجاد کند.
روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی گیلان