• امروز: 1403/09/13
  • آخرین بروزرسانی: 1403/09/12
افزایش کیفیت و کمیت برنج در صومعه سرا

افزایش کیفیت و کمیت برنج در صومعه سرا

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان صومعه سرا گفت: با بارش بارانی که رخ داد، پیش بینی می شود امسال شاهد افزایش کیفیت و کمیت برنج در این شهرستان  باشیم.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان، احمد پادیاب  با اشاره به اینکه ظهور خوشه برنج در ۳۰ درصد از شالیزارهای این شهرستان گزارش شده است، گفت: بارش باران مشکلات برنجکاران را حل کرد و دیگرنگرانی تنش آبی نداریم.

وی افزود: قبل از بارندگی نیز مشکلات تنش آبی شهرستان صومعه سرا کمتر از سال گذشته بود زیرا پروژه های عمرانی بسیار خوبی برای تامین آب زراعی شالیزارهای این شهرستان اجرایی کردیم.

پایاب ادامه داد: رعایت تقویم زراعی در مدیریت تنش آب بسیار موثر بود و امسال ۷۵درصد کشاورزان صومعه سرایی در رعایت تقویم زراعی همکاری خوبی داشتند.

وی خاطرنشان کرد: طبق شرایط جوی پیش آمده پیش بینی می شود امسال شاهد افزایش کیفیت و کمیت برنج شهرستان صومعه سرا باشیم و برنج بهتری نسبت به پارسال برداشت کنیم زیرا پارسال در اول مردادماه خسارت زیادی ناشی از بارندگی ها به برنجکاران وارد شد.

وی افزود: به طور میانیگن در شهرستان صومعه سرا ۷۵هزار تن برنج سفید تولید می شود و این شهرستان بعد از شهرستان رشت دومین شهرستان تولیدکننده برنج گیلان است.

پادیاب در ادامه با اشاره به اینکه کاهش هزینه های تولید برنج از اولویت های اداره کشاورزی شهرستان صومعه سرا است، گفت: با ایجاد بانک نشاء در این شهرستان موجبات کاهش هزینه کشت برنج فراهم شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان صومعه سرا با بیان اینکه قیمت مناسب فروش برنج نیز در جلوگیری از فروش اراضی کشاورزی به ویلاسازان موثر است، تصریح کرد:خوشبختانه امسال شاهد تغییرکاربری های بسیار کمتری نسبت به سال گذشته در صومعه سرا هستیم.

وی گفت: دهیاران نفش موثری در حفاظت از شالیزارها دارند و با اطلاع به موقع هرگونه تغییرکاربری خارج از طرح هادی در روستاهایشان می توانند کمک موثری در حفاظت از شالیزارهای این شهرستان در جهت تولید برنج و امنیت غذایی کشور داشته باشند.


روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان‌گیلان‌