مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: هزار و ۴۲۵ کارخانه شالیکوبی گیلان برای تبدیل شلتوک به برنج سفید در فصل برداشت پیش رو آماده فعالیت میباشند.
به گزارش روابط عمومی سازمان، دکتر قاسم جوادزاده ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: از این تعداد ۵۵۰ کارخانه شالیکوبی نوسازی، بازسازی و اصلاح ساختار شده اند که ظرفیت تبدیل و استحصال برنج در آنها ۶۰۰ تا ۶۵۰ هزار تن برنج سفید است.
وی با بیان اینکه با تجهیز و نوسازی و اصلاح ساختار این شالیکوبیها امسال از ضایعات کیفی ۴۰ هزار تن برنج ناشی از تبدیل شلتوک جلوگیری میشود افزود: با این کار حدود ۶۰۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی و سفره کشاورز بر میگردد.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه ۱۰۰ برند رسمی ثبت شده برنج داریم گفت: حدود ۷۵ کارخانه با ظرفیت تبدیل بالای ۷۰ هزار تن مجهز به سامانه بسته بندی برنج هستند.
قاسم جوادزاده مقتدر ابراز امیدواری کرد که با ارائه طرح تسهیلات خط ویژه اصلاح ساختار کارخانجات که مراحل انتهایی خود را میگذراند بتوان با اعطای تسهیلات کم بهره طرح اصلاح ساختار شالیکوبان را با سرعت و شتاب بیشتری اجرایی کرد.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان