• امروز: 1403/01/29
  • آخرین بروزرسانی: 1403/01/28
کشاورزان برای پیشگیری از خسارت ها محصولاتشان را درو کنند

کشاورزان برای پیشگیری از خسارت ها محصولاتشان را درو کنند

مدیر امور زراعت جهاد کشاورزی گیلان امروز با اشاره به اینکه تاکنون حدود ۳ درصد شالیزار‌های استان آماده برداشت محصول هستند گفت: شالیکاران برای کاهش ضایعات و پیشگیری از خسارت‌های احتمالی با توجه به پیش بینی‌های هواشناسی محصولشان را درو کنند.


به گزارش روابط عمومی سازمان، مهندس اکبرزاده ضمن بیان این مطلب افزود: انتقال سریع محصول برداشت شده به کارخانجات شالیکوبی برای خشک کردن سریع و جلوگیری از آسییب کمی و کیفی محصول نقش موثری در کاهش ضایعات برنج دارد.


وی با اشاره به بارندگی‌های این موقع از سال که هر ساله آسیب جدی به شالیزار‌ها وارد می‌کند اضافه کرد: در صورت وقوع بارندگی شالیکاران خروجی‌های مزرعه را باز کرده و برای پرورش راتون به توصیه‌های فنی تولید راتون یا شابج توجه کنند.

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان