• امروز: 1403/09/08
  • آخرین بروزرسانی: 1403/09/07
یکی از موانع اصلی تولید در کشو روجود محدودیت‌ها و عدم سهولت در راه اندازی کسب و کارهای مولد است

یکی از موانع اصلی تولید در کشو روجود محدودیت‌ها و عدم سهولت در راه اندازی کسب و کارهای مولد است

جوادزاده وجود محدودیت‌ها و عدم سهولت در راه اندازی کسب و کارهای مولد را یکی از موانع اصلی تولید در کشور دانست و گفت: استان گیلان با داشتن حدود 2 هزارو یکصد پروانه بهره برداری ظرفیت تبدیل و فراوری یک هزارو 850 هزارتن را دارد که از این حیث در رتبه 4 کشور می باشد.

به گزارش روابط عمومی سازمان، «جوادزاده» در مورد نامگذاری سال‌ 1400 با مضمون اقتصادی تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها به اهمیت و اولویت تولید در کشور اشاره داشت و گفت: وجود محدودیت‌ها و عدم سهولت در راه اندازی کسب و کارهای مولد یکی از موانع اصلی تولید در کشور است.

مدیرصنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی گیلان افزود: به همین دلیل در راستای برنامه ها و اهداف پیش بینی شده برای تحقق شعار سال، چالش ها و مشکلات مربوط به واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی شناسایی و راهکارهای پیشنهادی جهت رفع موانع موجود به بخش های ذیربط منعکس شده است.

وی اظهار کرد: مهمترین موانع شناسایی شده استعلام های موازی در صدور مجوز برای سرمایه گذاران بخش صنایع تبدیلی و غذایی، لزوم دسترسی به منابع مالی و تولید با هدف تسهیل فرایندها برای جذب و پشتیبانی، عدم وجود قوانین حمایتی و معافیت های بیمه ای، گمرکی، مالیاتی این بخش بوده است.

جوادزاده تصریح کرد: بخش مهمی از فرصت های شغلی در بین اقشار مختلف جامعه و مزیت های نسبی به ویژه برای افراد تحصیل کرده در کشور به دلیل انحصارهای ایجاد شده در ساختار قانونی و فرایند اخذ مجوزها از بین می رود.

وی خاطر نشان کرد: در همین راستا با ایجاد سامانه های هوشمند و الکترونیکی و کاهش استعلام های غیرضروری سعی کرده ایم تا با حداقل مشکلات و زمان، مجوزها را صادر و به بهره برداری برسانیم.

جوادزاده با اشاره به اینکه از ابتدای سال 1400 تاکنون تعداد 8 فقره جواز تاسیس و ظرفیت فرآوری 30 هزار تن موادخام کشاورزی با سرمایه گذاری 555 میلیارد ریال انجام شده است گفت: پیش بینی اشتغال 97 نفر در زمینه های بسته بندی برنج، بسته بندی چای، خوراک دام و طیور، درجه بندی و بسته بندی میوه جات و سبزیجات و انجماد قطعه بندی و بسته بندی گوشت و مرغ صادر گردیده است.

وی اضافه کرد: علاوه بر کارهای انجام شده، 2 کارخانه با سرمایه گذاری 31 میلیارد ریال و اشتغال 8 نفر و ظرفیت فراوری 550 تن در زمینه بسته بندی برنج و انواع دم نوش ها پروانه بهره برداری دریافت نموده اند.

جوادزاده بیان کرد: استان گیلان با داشتن حدود 2100 پروانه بهره برداری ظرفیت تبدیل و فراوری 1850 هزارتن را دارد که از این حیث در رتبه 4 کشور می باشد.

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان