جوادزاده مهمترین مزیت صنایع تبدیلی و غذایی در 5 سال گذشته را حضور سرمایه گذاران دانست و گفت: حمایت و توسعه از فناوری های جدید با رویکردهای دانش بنیان در فراوری محصولات بومی استان از مهمترین اولویت های صنایع تبدیلی و غذایی در سال 1400 است.
به گزارش روابط عمومی سازمان، دکتر« قاسم جوادزاده» با اشاره به اینکه استان گیلان بالغ بر ۲هزار و یکصد پروانه بهره برداری دارد اظهار کرد: از نظر تعداد رتبه اول کشوری و از نظر فراوری با ظرفیت عملی یک میلیون و 800 تن در سال رتبه 4 و از نظر اشتغال با 12 هزار و 500 نفر رتبه 2 کشوری را دارد.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی گیلان افزود: در استان گیلان بیش از یکصد برند برنج و 60 برند چای و بیش از 200 برند سایر صنایع تبدیلی و غذایی در حال فعالیت هستند.
وی مهمترین مزیت صنایع تبدیلی و غذایی در 5 سال گذشته را حضور سرمایه گذاران با میزان سرمایه گذاری بیش از 65 تا 70 درصد عنوان کرد و ادامه داد: این مسئله نشان می دهد در استان مزیت های خوبی در این حوزه وجود دارد.
جوادزاده تصریح کرد: در سال 1400 تاکید و اولویت های این بخش مبتنی بر راه اندازی و استفاده از ظرفیت های خالی صنایع موجود، تکمیل طرح ها و زنجیره های نیمه تمام دارای پیشرفت فیزیکی بالای 50 درصد و حمایت و توسعه و احداث طرح ها و پروژه ها مبتنی بر تکنولوژی های مدرن و هم راستا با رویکردهای دانش بنیان است که براساس ظرفیت ها و پتانسیل های فراوری محصولات اساسی و بومی گیلان و جلوگیری از خام فروشی و رشد ارزش افزوده در بخش کشارزی انجام می گیرد.
وی بیان کرد: استفاده از فناوری و رویکردهای دانش بنیان در کسب و کارهای صنایع تبدیلی و غذایی باعث افزایش تولید و ارزش افزوده، ایجاد مزیت های رقابتی، صرفه جویی در زمان، کاهش ضایعات و در نهایت کاهش هزینه های تولید می شود.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان