معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: مراحل ذخیرهسازی گوشت و مرغ منجمد در این استان آغاز شده مردم نگران تامین گوشت مرغ شب عید نباشند
به گزارش روابط عمومی سازمان، مهندس اکبرنژاد با بیان اینکه مراحل ذخیره سازی گوشت و مرغ منجمد در استان آغازشده و هرساله و با نزدیک شدن به ایام نوروز دغدغه مردم در خصوص ذخیره سازی گوشت و مرغ شب عید به اوج رسیده و به سبب همین امر مردم در ماه های منتهی به عید نوروز با حضور در مراکز مرغ و گوشت به خرید این دو محصول مهم سبد کالا می پردازند . ادامه داد: همین امر بعضاً منجر به کمبود برخی از اجناس در شب عید و باعث افزایش قیمت می شود، لذا مسؤولان وزارت جهاد کشاورزی از تمامی مردم درخواست دارند نگران تأمین مرغ و گوشت خود نبوده و در موعود مقرر به مراکز فروش مراجعه کنند.
وی با اشاره به اینکه در استان هم با توجه به نزدیک شدن به ایام عید تلاش های مسؤولان سازمان جهاد کشاورزی در خصوص ذخیره سازی گوشت و مرغ آغاز و در همین راستا تاکنون اقدامات خوب مؤثر صورت گرفته است افزود:
مراحل ذخیره سازی گوشت و مرغ منجمد در این استان آغاز تا به این لحظه دو هزار و ۱۵۰ تن مرغ منجمد ذخیره سازی و تا شب به عید به چهار هزار و ۲۰۰ تن می رسد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان خاطر نشان کرد: گیلان یکی از قطب های تولید مرغ در کشور بوده و روزانه ۴۶۰ تن مرغ در کشتارگاه های مرغ استان تولید که از این میزان ۲۰۰ تن مصرف داخلی و مابقی به دیگر استان های کشور صادر می شود.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان