معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان از جوجه ریزی سه واحد تولیدی با ظرفیت بیش از 12 هزار قطعه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان، میرحجت علی اکبرنژاد با بیان اینکه گیلان رتبه اول تولید بوقلمون مادررا دارد افزود: گیلان در تولید بوقلمون نیمچه گوشتی رتبه 5 کشوری و مادر گوشتی رتبه 2 کشوری و تولید بوقلمون گوشی رتبه 4 را به خود اختصاص داد.
وی با اشاره به اینکه گیلان دارای 15 واحد فعال تولید بوقلمون گوشتی صنعتی با ظرفیت ۸۰ هزار قطعه می باشد ، ادامه داد: این محصول در بخش خانگی و سنتی نیز بالغ بر ۱میلیون قطعه به صورت بومی در استان تولید می شود.
علی اکبرنژاد با اشاره به اینکه در گیلان ۷ واحد بوقلمون مادر با ظرفیت بیش از40 هزار قطعه وجود دارد ادامه داد: از ابتدای سال تا کنون 1050تن گوشت بوقلمون تولید شده است
وی تشکیل زنجیرههای تولید بوقلمون را موجب افزایش ارزشافزوده درآمد پرورشدهندگان دانست و اظهار داشت: این زنجیره در گیلان در حال شکلگیری است و تشکیل آن منافع خوبی برای استان به همراه خواهد داشت.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان