به گزارش روابط عمومی سازمان دکتر جواد زاده ضمن اعلام این خبر بیان کرد: این جلسه با حضور نمایندههای دفتر صنایع تبدیلی وزارت جهاد کشاورزی، سازمان چای کشور، پژوهشکده چای و همکاران بخش صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه استان گیلان ۱۴۸ کارخانه چای دارد اظهار کرد: استان گیلان هرساله تبدیل و فرآوری بیش از ۱۳۰ هزار تن برگ سبز چای را بر عهده دارد.
مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی با اشاره به حضور دو شرکت دانشبنیان از دانشگاه آزاد رشت و دانشگاه تهران در این جلسه بیان کرد: زمینه کار این دو شرکت در مورد تحقیقات و پژوهش و مطالعات در حوزه صنایع مختلف ازجمله از صنایع تبدیلی و غذایی بود.
وی افزود: زمینه فعالیت این دو شرکت استخراج فراوردههایی از چای مانند کافئین و انواع شیره چای و خیلی از محصولات دیگری که میتوان از ضایعات کارخانه چای در فرآوری استفاده کرد است.
مهندس جواد زاده هدف این جلسه را ایجاد ارتباط بین شرکتها و مؤسسات دانشبنیان با تولیدکنندهها بخش دانست و اظهار کرد: تولیدکنندگان بخش چای در راستای تولید چای سیاه در کارخانهها با استفاده از این دانش میتوانند محصولات جانبی بیشتری را تولید کنند
وی با تأکید بر اینکه با این کار بخش خصوصی میتواند از دانش شرکتهای تحقیقاتی و دانشبنیانی که وجود دارد استفاده کند گفت: بخش خصوصی میتواند ارزشافزوده بخش چای را افزایش دهد و همچنین با تولید و فروش محصولات جانبی سود بیشتری را به این بخش برگردانند.
مدیر صنایع تبدیلی سازمان اظهار کرد: برنامه ما در آینده نیز بر همین منوال خواهد بود که شرکتهای دانشبنیان را با کارخانهها و تشکلهای بخش خصوصی ارتباط دهیم تا بتوان از دانش در تولید محصولات باارزش افزوده میتوان استفاده کرد.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان