رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان از آغاز برداشت نوبرانه فندق از باغات این استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان، «علی درجانی» با بیان اینکه برداشت نوبرانه فندق از باغات پایین دست اشکورات رودسر آغاز شده است گفت: به زودی در سایر شهرستان های استان گیلان نیز برداشت این محصول شروع می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان اظهار داشت: پیش بینی می شود در سال جاری ۵۹ هزار و ۵۰ خانوار گیلانی تا پایان شهریور ماه افزون بر ۲۱ هزار تن فندق از باغات استان برداشت کنند.
وی با بیان اینکه ۸۵ درصد فندق ایران در گیلان تولید می شود، خاطر نشان کرد: شهرستان های رودسر، املش، سیاهکل، رودبار، تالیش و آستارا مهمترین شهرستان های تولید کننده فندق در استان هستند.
بر اساس آخرین آمار، ۶ واحد فرآوری و بسته بندی فندق در شهرستانهای رودسر، املش و سیاهکل وجود دارد.
فندق دارای پروتئین، مواد چرب، کلسیم، فسفر و پتاسیم است و مصرف آن برای تقویت حافظه، درمان بیماریهای گوارشی توصیه میشود.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان