• امروز: 1403/10/02
  • آخرین بروزرسانی: 1403/10/01

افزایش 5 درصدی تولید گوشت قرمز در فومن

مدیر جهاد کشاورزی فومن گفت: تولید گوشت قرمز در شهرستان فومن نسبت به سال گذشته 5 درصد افزایش داشته است.

به گزارش روابط عمومی سازمان؛ مهندس قاسم زاده با بیان اینکه در سه ماهه اول سالجاری بیش از 480 تن گوشت قرمز در فومن تولید شده نسبت به زمان مشابه سال گذشته 5 درصد افزایش داشته ایم.

وی با بیان اینکه شهرستان دارای 1750 دامدار و 750 واحد دامداری صنعتی و کوچک است افزود: فومن با بیش از 92 هزار راس دام سبک و سنگین از قطب های دامداری گیلان است.

 

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان