معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۴۵ هزار و ۵۰۸ تن گوشت مرغ در استان گیلان تولید شده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان، «حجت علی اکبرنژاد» با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون ۴۵ هزار و ۵۰۸ تن گوشت مرغ در گیلان تولید و روانه بازار مصرف شده است اظهار داشت: توزیع نهادهها در بخش دام و طیور نیز در استان گیلان در حال انجام است و سعی میکنیم نهایت حمایت و پشتیبانی را از تولیدکنندگان این حوزه داشته باشیم.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان توزیع نهادهها در بخش خصوصی و از طریق سامانه بازارگاه را در استان مورد توجه قرار داد و عنوان کرد: تاکنون معادل ۱۱ هزار و ۴۷۱ تن ذرت، ۱۳ هزار و ۶۷۳ تن سویا و هزار و ۹۶۸ تن جو در بین تولیدکنندگان استان گیلان توزیع شده است و روند آن همچنان ادامه دارد.
علی اکبرنژاد از توزیع نهادهها توسط شرکت پشتیبانی امور دام به مقدار مجموع ۳۸ هزار تن در استان گیلان خبر داد و تصریح کرد: جهاد کشاورزی گیلان در سال مزین به جهش تولید و با تمام مواردی که وجود دارد نهایت حمایت را از واحدهای تولیدی استان انجام میدهد تا فرآیند تولید آنان استمرار پیدا کرده و دچار اختلال نشود.
وی با بیان اینکه گیلان در بسیاری از حوزههای تولیدی، استانی پیشتاز در سطح کشور محسوب میشود گفت: در حال حاضر سهم بالایی از مرغ مورد نیاز بازار بزرگ تهران توسط استان گیلان تأمین میشود که این امر نشان دهنده جایگاه مهم این استان در این حوزه است.
وی با بیان اینکه در پی شیوع ویروس کرونا و تعطیل شدن هتلها، رستورانها و عدم حضور مسافر به استان با کاهش تقاضا برای مرغ مواجه شدیم اظهار داشت: شرکت پشتیبانی امور دام با یک برنامهریزی دقیق مرغ مازاد را از مرغداری های استان گیلان خریداری کرده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان در ادامه به تولید مرغ بدون آنتیبیوتیک موسوم به مرغ سبز و دلایل افزایش تولید آن در سطح استان را اشاره کرد و گفت: رغبت و گرایش بسیار زیاد مردم نسبت به استفاده از محصولات ارگانیک و فاقد آنتیبیوتیک موجب شد زمینه گسترش شرکتهای فعال در این زمینه بیشتر از گذشته فراهم شود.
وی به برخی از داشتههای استان گیلان در بخش طیور و پرورش مرغ اشاره کرد و با بیان اینکه موقعیت استان در این زمینه تقویت میشود افزود: در حال حاضر استان گیلان دارای ۸۲۰ واحد مرغ گوشتی به ظرفیت ۱۹ میلیون قطعه در دوره است که با تولید سالیانه حدود ۱۷۰ هزار تن ۱۰ درصد مرغ کشور را تولید میکند.
علی اکبرنژاد با اشاره به اینکه به غیر از توسعه در بخش مرغ در سال ۹۸، تولید گوشت قرمز چیزی معادل ۶۰۰ تن و شیر خام نیز حدود ۱۰ هزار تن در سطح استان افزایش یافته است ادامه داد: سال ۹۸ به میزان ۲۸۶ هزار و ۶۵ تن شیر تولید شد که نسبت به سال گذشته ۱۰ هزار تن افزایش را در این بخش شاهد هستیم. روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان