معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گیلان گفت: سومین دوره ارزیابی حسی روغن زیتون با حضور 21 نفر از کارشناسان،باغداران و صاحبان صنایع تبدیلی زیتون سراسر کشور با هدف آشنایی با خصوصیات مثبت و منفی روغن زیتون از تاریخ98/8/28 لغایت 98/9/1 در شهرستان رودبار برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی سازمان، مهندس الماسی گفت: مدرس این دوره دکترپلاسیدو مورالس از اساتید برجسته شورای بین المللی زیتون و رئیس گروه ارزیابی حسی روغن زیتون موسسه تحقیقاتی کوردوبا در کشور اسپانیا بوده است و در افتتاحیه دوره که باحضور رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان گیلان و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی برگزار گردید، برتداوم دوره آموزشی روغن زیتون در خاستگاه زیتون کشور یعنی شهرستان رودبار تاکیدگردید.
وی گفت: در طول چهار روز دوره آموزشی نمونه های متعددی از روغن های استاندارد شورای بین المللی مورد آموزش قرار گرفتند و فرآگیران باخصوصیات حسی روغن زیتون شامل خصوصیات مثبت و نقایص روغن زیتون و عوامل تاثیر گذار در تولید روغن های فرابکر،بکر و ... آشنا شدند.
وی افزود: در پایان دوره شرکت کنندگان با برگزاری امتحان عملی طی دو مرحله مورد ارزیابی قرار گرفتند که نتیجه نهایی آن توسط شورای بین المللی طی دو ماه آینده به ایران اعلام خواهد شد.
در جلسه اختتامیه دوره که باحضور نماینده مردم شهرستان رودبار در مجلس شورای اسلامی، فرماندار شهرستان،امام جمعه و مسئولین استانی برگزار گردید از حضور دکتر مورالس در شهرستان رودبار تقدیر بعمل آمده و برای استمرار برگزاری دوره،جایگاه روغن زیتون ایران در جهان و ارتقاء میزان مصرف روغن زیتون باهدف بهبود سطح سلامت جامعه تاکید گردید.98/9/5
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان
همراه ما در پیام رسان سروش باشید https://sapp