مهندس پادیاب گفت: نوغانداری از جمله مشاغل جانبی است که قبل از کشت برنج می تواند از نظر درآمدی کمک حال معیشتی خانوارهای روستایی باشد.
وی افزود: صومعه سرا یکی از قطب های نوغانداری در گیلان است و خوشبختانه رغبت کشاورزان این شهرستان به نوغانداری نسبت به گذشته ۴۰ درصد افزایش یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا ادامه داد: توزیع تخم نوغان با قیمت مناسب در بین روستاییان از دلایل مهم افزایش تمایل کشاورزان و روستاییان به نوغانداری بوده است.
مهندس پادیاب با بیان اینکه علاوه بر کشاورزان کشاورز زادگان نیز در پرداختن به نوغانداری بیش از گذشته فعالیت دارند، خاطرنشان کرد: چون نوغانداری قبل از کاشت برنج در گیلان به پابین می رسد، درآمد حاصل از نوغانداری می تواند به برنجکاران در تامین هزینه های کشت برنج به کشاورز کمک کند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر بالغ بر ۵۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان به نوغانداری اختصاص دارد و پیش بینی می شود در سال آتی شاهد افزایش فعالیت نوغانداران در این شهرستان باشیم.
مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا گفت: توسعه صنایع نوغانداری می تواند ارزش افزوده بیشتری را نصیب نوغانداران این شهرستان کند و لازم است برنامه ریزهای در این خصوص اندیشیده شود. 98/9/3
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان
همراه ما در پیام رسان سروش باشید https://sapp