به گزارش روابط عمومی سازمان، کارگاه آموزشی ملی "مراحل فرآوری و بازرگانی انواع چای" جهت توانمندسازی کارشناسان و مروجین مسئول پهنه های تولیدی چای خیز استان گیلان و مازندران با حجم عملیات 135نفر به مدت 2 روز در تاریخ 26 لغایت 27 آبان ماه سال جاری در پژوهشکده چای لاهیجان برگزار شد.
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی جهاد کشاورزی گیلان گفت: در افتتاحیه این کارگاه مهندس جهانساز؛ رییس سازمان چای کشور، دکتر پاداشت؛ رییس پژوهشکده چای پیرامون اهداف برگزاری این کارگاه و ضرورت آموزش کارشناسان و مروجان مسئول پهنه مناطق چای خیز استان های گیلان و مازندران در خصوص مراحل تولید محصول چای و نیز فرآیند پس از برداشت و انتقال دانش به عرصه و چایکاران سخنرانی نمودند.
مهندس منشی زاده گفت: در راستای سیاست ها و برنامه های دفتر ساماندهی مراکز جهاد کشاورزی و شبکه ترویج موسسه آموزش و ترویج وزارت، در زمینه توانمندسازی کارشناسان و مروجین مسئول پهنه های تولیدی مراکز جهاد کشاورزی، کارگاه آموزشی ملی "مراحل فرآوری و بازرگانی انواع چای" برگزار شد.
وی افزود: در این کارگاه که با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، سازمان چای کشور، پژوهشکده چای و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان، صورت گرفت 4 نفر از محققین، متخصصین و اساتید باتجربه در زمینه های شناخت گیاه چای، ترکیبات و شیمی چای- فرآوری پس از برداشت، کیفیت و استانداردهای چای و بازرگانی آن، بصورت تئوری در روز اول و عملیاتی در آزمایشگاه های حسی و شیمی، مزرعه تحقیقاتی چای و کارخانه چای در روز دوم، مباحث و مطالب لازم را ارئه و تدریس نموده اند.
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی، در راستای تحقق برنامه های مدیریت دانش طرح نظام نوین ترویج کشاورزی، ورود دانش و آخرین نتایج و یافته های علمی و تحقیقاتی در خصوص تولید محصول چای به عرصه و باغات چای، توسط کارشناسان و مروجین آموزش دیده را برای افزایش کمی تولید و بهبود کیفی این محصول را ضروری دانست. 98/8/29
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان
همراه ما در پیام رسان سروش باشید https://sap