به گزارش روابط عمومی سازمان؛ مهندس پارسافر با بیان اینکه گیلان به لحاظ تولید محصولات گلخانه ای در جایگاه ششم کشور قرار دارد، گفت: بزرگترین مزیت تولید محصول در محیط های گلخانه ای مصرف بهینه آب، با استفاده از سامانه های نوین آبیاری و کنترل تبخیر آب است.
وی افزود: مقدار مصرف آب برای پرورش گیاهان در فضای روباز ۱۰تا ۱۲ برابر فضای گلخانه ای است.
مهندس پارسافر با اشاره به مزیت افزایش تولید و ضریب امنیت غذایی در تولید گلخانه ای خاطرنشان کرد: در شرایط محیطی مطلوبی که با استفاده از سامانه های سرمایشی و گرمایشی در فضای گلخانه ای ایجاد می شود، بسیاری از آفت ها و بیماری های گیاهی فضای باز، قابل پیشگیری و کنترل است و از طرفی حذف سموم شیمیایی از گردونه تولید را به دنبال دارد که نتیجه آن تولید محصول سالم تر و حذف هزینه ها برای مقابله شیمیایی و بیولوژیک است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان، تصریح کرد: از آنجا که برخی از محصولات مثل توت فرنگی قابلیت تولید در هر چهار فصل سال را در محیط های بسته گلخانه ای دارد، مقدار تولید در یک واحد سطح به نسبت فضای باز، تا چهار برابر افزایش می یابد. 98/8/2
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان
همراه ما در پیام رسان سروش باشید https://sapp.ir/