به گزارش روابط عمومی سازمان ؛ مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: 59 هزار باغدار گیلانی امسال 23هزار و 362 تن فندق به ارزش 8 هزار و176میلیارد ریال برداشت کردند که در مقایسه با میانگین عملکرد 2سال گذشته 30 درصد بیشتر است.
مهندس پارسافر با اعلام اینکه امسال سال آور فندق در گیلان بود افزود: مهمترین علت افزایش تولید، شرایط مساعد آب و هوایی، رعایت اصول باغداری، هرس، آبیاری و تغذیه مناسب است.
وی گفت: شهرستان های رودسر، سیاهکل، املش، تالش، رودبار و آستارا مهمترین مناطق تولید فندق در گیلان است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: 8واحد فرآوری و بسته بندی فندق در شهرستان های رودسر، املش و سیاهکل فعال است.
مهندس پارسافر گفت: فندق های برداشت شده علاوه بر مصرف در داخل استان به استان های دیگر هم فرستاده می شود.
وی توسعه باغات فندق را یکی از برنامه های سازمان جهاد کشاورزی گیلان اعلام کرد و افزود: در 2 سال اخیر با ارایه نهال های یارانه ای به باغداران در هزار و500 هکتار از زمین های شیب دار استان فندق کشت شد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان به باغداران توصیه کرد: برای توسعه باغات خود از ارقام پرمحصول سازگار با شرایط اقلیمی استفاده کنند.
وی افزود: 85 درصد فندق کشور در گیلان تولید می شود و برداشت فندق از نیمه مرداد آغاز می شود و مهرماه به پایان می رسد.
فندق پروتئین، مواد چرب، کلسیم، فسفر و پتاسیم دارد.
مصرف این محصول برای تقویت حافظه و درمان بیماری های گوارشی موثر است. 98/7/30
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان
همراه ما در پیام رسان سروش باشید https://sapp.ir