• امروز: 1403/09/10
  • آخرین بروزرسانی: 1403/09/08
حفظ محصول باغداران از آفت مگس مدیترانه ای با روش های کنترلی

حفظ محصول باغداران از آفت مگس مدیترانه ای با روش های کنترلی

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: کشاورزان با روش های کنترلی میتوانند از افزایش آفت مگس مدیترانه ای جلوگیری کنند.

به گزارش روابط عمومی سازمان؛ مهندس محمدی با بیان اینکه  آفت مگس مدیترانه ای از غرب مازندران به شرق گیلان وارد شده افزود: در صورت عدم توجه کشاورزان به  توصیه کارشناسان جهاد کشاورزی برای جلو گیری از افزایش این آفت منجر به خسارات جبران ناپذیری خواهد شد.


وی با اشاره به اینکه خسارت مگس میوه مدیترانه ‏ای از زمان تغییر رنگ و رسیدن میوه‏ ها آغاز می‏شود ادامه داد: برداشت زودهنگام خرمالو که فرآیند رسیدن آنها بعد از برداشت ادامه پیدا می­کند یکی از روش های جلوگیری از خسارات به محصول خرمالو است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان جمع­ آوری و دفن میوه های آلوده در عمق ۵۰ سانتیمتری خاک را از روش های مبارزه دانست و تصریح کرد: نصب تله ­های جلب­ کننده پروتئینی در قسمت های جنوبی درخت ، در ارتفاع ۱/۵ تا ۲/۲ متری و خلاف جهت باد از زیاد شدن نسل این آفت جلوگیری میکند.

وی قرنطینه را یکی از راه های کنترل این آفت عنوان کرد و گفت: جلوگیری از انتقال میوه‏ های آلوده به مناطقی که فاقد آلودگی است می‏تواند از انتشار آفت جلوگیری کند.

به گزارش روابط عمومی سازمان؛ مگس میوه مدیترانه‏ای با نام علمی Ceratitis  capitata آفتی مهم و دارای اهمیت اقتصادی بالاست که به بیش از ۳۰۰ گونه گیاهی مختلف خسارت می‏زند.

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان

همراه ما در پیام رسان سروش باشید          https://sapp.ir/jk