رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: با بهسازی شالیکوبیها، بیش از25هزار تن برنج کیفی درتولید افزایش می یابد.
به گزارش روابط عمومی سازمان؛ مهندس درجانی با بیان اینکه با بهسازی شالیکوبی ها می توان بیش از 25 هزارتن کیفیت تولید برنج سفید را افزایش داد اظهارداشت: تعداد 455 واحد شالیکوبی تا کنون اصلاح و نوسازی شده است.
وی افزود: برای بهسازی و اصلاح شالیکوبی ها با ظرفیت ششصدهزار تن برنج، بیش از 200 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده.
ایشان مجوز اصلاح، نوسازی و بسته بندی واحد شالیکوبی جهت طرح های توسعه بسته بندی برنج را دارای پیشرفت فیزیکی بالادانست و اذعان داشت: 570 میلیارد ریال در قالب تسهیلات به 100 واحد با ظرفیت 120هزارتن پرداخت می شود.
وی افزایش بهره وری، ارتقای کیفیت، کاهش ضایعات برنج و قیمت تمام شده محصول را از مزایای بهسازی کارخانه های شالیکوبی عنوان نمود و تصریح کرد: در شالیکوبی های سنتی 10درصد برنج به ضایعات تبدیل می شود، با بهسازی شالیکوبی ها این میزان به 5درصد کاهش می یابد. 98/4/30
همراه ما در پیام رسان سروش باشید https://sapp.ir/jkgcrasht.ir