• امروز: 1403/10/03
  • آخرین بروزرسانی: 1403/10/02
برگزاری کلاس آموزشی درخصوص کاهش ضایعات برنح در کارخانه های شالیکوبی

برگزاری کلاس آموزشی درخصوص کاهش ضایعات برنح در کارخانه های شالیکوبی

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شفت گفت:در مورخه 98/4/19 روز چهارشنبه کلاس آموزشی درخصوص کاهش ضایعات برنح در کارخانه های شالیکوبی ویژه ی مالکان واحدهای شالیکوبی با محوریت اصول فنی خشک کردن شلتوک در محل نماز خانه مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شفت با تدریس دکتر صبوری؛عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات برنج برگزار گردید.

در ابتدا مهندس یوسف نزاد به اهداف این دوره و تشریح پتانسیل های شهرستان و موقعیت کشاورزی  شهرستان پرداختن.

ایشان افزودن:برنج در رژیم غذایی  از اهمیت بسیاری برخوردار است و دومین ماده غذایی اکثر مردم کشور پس از کندم است از این رو بحث فرآیند تبدیل شالی به برنج از اهمیت بسیاری برخوردار است و استفاده از واحدها شالیکوبی قدیمی با تجهیزات فرسوده موجب هدر رفت برنج می شود.

ایشان افزودن: مدرن سازی کارخانجات برنجکوبی از مهمترین اقدامات جهاد کشاورزی است و وجود کارخانه های شالیکوبی مدرن می تواند با کاهش ضایعات و افزایش تولید علاوه بر رونق اقصادی موجب بهبود معیشت و در نتیجه ارتقاء انگیزه کاری کشاورزان شود.

شهرستان شفت دارای 76 واحد شالیکوبی تغییر ساختار یافته و 7 درصد  برنج  تولید و از لحاظ رتبه دارای مقام ششم  در شطح استان می باشد. 98/4/22

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان
همراه ما در پیام رسان سروش باشید          https://sapp.ir/jkgcrasht.i