رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان از فعالیت 9 واحد دارای مجوز پرورش شترمرغ در استان شامل 6 واحد پرواری با ظرفیت 640 قطعه و 3 واحد مولد با ظرفیت 105 قطعه که ازآن حدود 2000 جوجه در سال تولید می گردد خبر داد.
به گزارش روابط عمومی جهادکشاورزی گیلان، مهندس درجانی در تشریح وضعیت صنعت شترمرغ در استان گیلان گفت: 9 واحد دارای مجوز پرورش شترمرغ با ظرفیت 745 قطعه فعالیت دارند.
وی همچنین به وجود یک کارخانه جوجه کشی در شهرستان رضوانشهر اشاره کرد و اظهار داشت: این کارخانه از سال 76 آغاز به کار کرده و در سال توانایی تولید دوهزار قطعه جوجه شترمرغ را داراست.
رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان از صادرات 1250 قطعه جوجه شترمرغ به کشورهای ارمنستان، عراق، تاجیکستان، آذربایجان در سال های گذشته خبر داد و خاطرنشان کرد: علاوه بر جوجه،از گوشت، پوست، روغن و پر این پرنده نیز در داخل کشور استفاده می شود.
مهندس درجانی ادامه داد: در سال گذشته از گله های مولد شترمرغ در استان، حدود 50 تن گوشت تولید که 20 تن آن به خارج از استان صادر شد.
وی با بیان اینکه از هر قطعه شترمرغ 5 کیلو چربی استحصال می شود، گفت: از 10 هزار لیتر روغن تولید شده شترمرغ های استان ، 5 هزار لیتر جهت مصارف بهداشتی و درمانی استفاده می شود.
گوشت شترمرغ که در گروه گوشت قرمز طبقه بندی می شود، از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است، طوری که می توان گفت یکی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونه های گوشت قرمز در دسترس است . نکته جالب توجه در مورد گوشت شترمرغ این است که کالری، کلسترول و چربی آن حتی از گوشت مر غ و بوقلمون هم پایین تراست به همین دلیل گوشت شترمر غ برای بیماران قلبی-عروقی، افراد دچار چربی خون بالا و چاقی وهمچنین به دلیل بالا بودن مقدار آهن آن برای افرادی که دچار کم خونی هستند، غذای بسیار مناسبی است. 98/4/23
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان
همراه ما در پیام رسان سروش باشید https://sapp.ir/jkgcrasht.ir