۷۳درصد شالیزارهای گیلان با همت شالیکاران وجین شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزي گیلان گفت: با همت شالیکاران تا کنون157هزار هکتار معادل 73درصد از 238هزار هکتار شالیزار گیلان وجين شده است.
مهندس درجانی با اشاره به نقش وجين شالیزارها در کاهش مصرف آب و افزایش تولید محصول از شالیکاران خواست با توجه به تداوم آب گذاری در کانال های کشاورزی شالیزارهایشان را زودتر وجین کنند.
وی گفت: در مرحله وجین که حدود 10تا15روز بعد از نشاء انجام می شود شالیکاران با دست علف های هرز لا بلای بوته های برنج کنده و دور می ریزند.
در بیشتر شالیزارهای گیلان رقم های بومی هاشمی، صدری، علی کاظمی، طارم، دم سیاه وحسن سرائی کشت می شود.
شالیکاران گیلانی سالانه 750هزار تن برنج سفید تولید می کنند که 40درصد برنج کشور است. 98/3/18
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان
همراه ما در پیام رسان سروش باشید https://sapp.ir/jkgcrasht