• امروز: 1403/09/03
  • آخرین بروزرسانی: 1403/08/30

بازدید مدیران سازمان از مراکز جهاد کشاورزی  جیرده، چوبر و ملاسرای  شهرستان شفت

سرپرست  مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی عنوان نمود:مدیران ترویج کشاورزی و امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان در روز پنج شنبه مورخه 98/3/2 از مراکز جیرده، چوبر و ملاسرای شهرستان شفت و نیز پروژه های ترویجی حوزه کارکردی آنها بازدید نمودند.

اعضای گروه اعزامی از سازمان متشکل بود از:مهندس منشی زاده؛سرپرست  مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی،مهندس چائیچی؛مدیر امور طیور معاونت بهبود تولیدات دامی و از شهرستان،مهندس یوسف نژاد؛ سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی و سرکارخانم مهندس چنگیزی؛رئیس اداره آموزش و ترویج  که ضمن بازدید از مراکز آن شهرستان از پروژه تولید محصول سالم توت فرنگی هم در روستای کاظم آباد دهستان چوبر بازدید نمودند.

مهندس منشی زاده گفت: در این بازدید ضمن بررسی نیازهای تجهیز و تعمیر مراکز و نیز مسائل و مشکلات موجود پرسنل و برنامه ها و پروژه های در دست اجرا مورد کنکاش و بررسی قرار گرفت و توصیه های لازم در زمینه تهیه برنامه عملیاتی ترویجی به مروجین مسئول پهنه ارائه شد و پیشنهاد اجرای پروژه های تخصصی در عرصه پهنه های تولیدی را در قالب سایت های الگویی، کانون های یادگیری که اعضا و بهره بردار اصلی آن کشاورزان پیشرو، مددکاران ترویجی و تسهیلگران زن روستایی می­باشند را مورد تاکید قرار دادند.

مهندس چائیچی مدیر امور طیور استان درزمینه اجرای پروژه های امور دام، طیور بویژه زنبور عسل را به صورت سایت ها و کانون های یادگیری توصیه نمودند.

مهندس منشی زاده در ارتباط با بازدید از باغ توت فرنگی  گفت: این باغ نمونه­ بارز تلاش و علاقه مندی دو نفر از جوانان فارغ التحصیل رشته کشاورزی است با تاکید بر تولید محصول سالم با رعایت مدیریت مصرف بهینه نهاده های کشاورزی، محصول آن به ثمر نشسته که اتفاقا" در طی دو سال اخیر با قوت و پی گیری جدی در الویت برنامه های ترویجی با همکاری بخش های اجرایی و مراکز تحقیقاتی با نگاه ویژه بر تولید محصولات اصلی و غالب استان در دستور کار قرار گرفت.    

وی در ارتباط با گروه بازدید کننده مراکز و نحوه اعزام اعضای آن به شهرستان ­ها  بیان داشت: هدف از تشکیل این گروه و اعزام به شهرستان­ ها جهت بازدید از مراکز جهاد کشاورزی در راستای پشتیبانی و ساماندهی آنها و بررسی میزان عملکرد  بر اساس ماموریت ها و وظایف محوله، مسائل و مشکلات موجود، بویژه نیازهای اداری، آموزشی و رفاهی همکاران مورد بررسی قرار گرفت که در این خصوص با بکارگیری بهینه از ظرفیت های موجود و ارزشمند مراکز در جهت انتقال یافته های علمی به بهره برداران که منجر به ارتقای آگاهی و بهبود وضعیت معیشتی کشاورزان بشود، تاکید نمود.

ایشان گفتند: برنامه زمانبندی حضور این گروه، تا پایان شهریور ماه  سال جاری با هماهنگی حوزه ریاست سازمان پیش بینی و تعیین گردید که بیش از 30 مورد بازدید با حضور مدیران و معاونین سازمان و یا نمایندگان بخش های مذکور بر حسب مورد و ضرورت نظارت بر پروژه های تخصصی در نظر گرفته شده است.

مهندس منشی زاده خاطر نشان کرد: در سطح استان تعداد 63 مرکز جهاد کشاورزی و 327 نفر مروج مسئول پهنه با همکاری 112 نفر از محققین معین مراکز تحقیقاتی استان در اجرای برنامه های مدیریت دانش در راستای طرح نظام نوین ترویج کشاورزی بطور مستمر همکاری می ­نمایند. ۹۸/۳/۴

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان

همراه ما در پیام رسان سروش باشید                        https://sapp.ir/jk