• امروز: 1403/09/11
  • آخرین بروزرسانی: 1403/09/10
جلسه هماهنگی تولید و مصرف محصول سالم و استاندارد  توسط زنان روستایی تشکیل شد

جلسه هماهنگی تولید و مصرف محصول سالم و استاندارد  توسط زنان روستایی تشکیل شد

جلسه هماهنگی و برنامه ریزی تولید و مصرف محصول سالم و استاندارد در روز یک شنبه مورخه 98/2/23 با حضور سرپرست مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی، کارشناس مسئول واحد امور زنان روستایی، کارشناس مسئول محیط زیست و سلامت غذای سازمان و کارشناسان و نمایندگانی از اداره کل استاندارد استان، مدیریت زراعت، باغبانی و حفظ نباتات و جهاد کشاورزی شهرستان های آستانه اشرفیه، رودسر و رشت در دفتر مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی تشکیل شد.

مهندس منشی ­زاده؛ سرپرست مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی، بیان داشت: نظر به ارتقای مهارت های شغلی زنان کشاورز  با رویکرد  آموزش و ترویج تولید و مصرف محصول کشاورزی  استاندارد و با محوریت اجرایی نمودن دستورالعمل حد مجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی در راستای موافقت نامه فی مابین معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با دفتر توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی موسسه آموزش و ترویج وزارت جهاد کشاورزی در زمینه ترویج فرهنگ تولید و مصرف محصول سالم و استاندارد توسط زنان کشاورز، شیوه نامه طرح با  موضوع « استقرار استاندارد های ملی  حد بیشینه  آلاینده ها در محصولات کشاورزی ویژه مزارع زنان روستایی»به همه  استان ها ابلاغ گردد  و هدف کلی آن فراهم  نمودن زمینه ایجاد و توسعه کسب وکار برای خانوار های روستایی و عشایری با تولید محصولات گواهی شده و ترویج فرهنگ تولید و مصرف آن  می­باشد.

وی افزود: در  راستای اجرای موافقت نامه مذکور ، تعداد 4 محصول زراعی و باغی شامل: بادام زمینی، کیوی، برنج و سبزی و صیفی در سال جاری برای استان گیلان در شهرستان آستانه اشرفیه، رودسر و رشت در نظرگرفته شد.

سرپرست مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی اذعان داشت در این نشست مصوب گردید: کمیته فنی شهرستان با حضور کارشناسان زراعت، باغبانی ،حفظ نباتات ،مسئول  و کارشناس مرکز جهاد کشاورزی تحت پوشش طرح در اسرع وقت تشکیل گردد و جامعه هدف این طرح ترجیحا" اعضاء صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی، تسهیلگرا ن و زنان کار آفرین باشند و دوره های آموزشی با موضوع مدیریت مزرعه ،تغذیه گیاهی ،مبارزه با آفات وبیماری های محصولات کشاورزی برای مخاطبان طرح برگزار شود.

مهندس منشی زاده افزود: برای آموزش زنان روستایی با کارشناسان مراکز بهداشت، دریافت گواهی تولید محصول سالم با کلینیک گیاهپزشکی، احراز کد با هماهنگی کارشناس مسئول محیط زیست و سلامت غذای  سازمان جهاد کشاورزی استان صورت می پذیرد  ضمن اینکه کارشناس اداره کل استاندارد استان در طول فرایند اجرایی پروژه،  دستورالعمل های لازم در زمینه پلمپ محصول، شرکت بازرسی  و  آزمایشگاه بررسی حد مجاز آلایندها را  ارائه خواهد داد. ۹۸/۲/۲6

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان

همراه ما در پیام رسان سروش باشید                        https://sapp.ir/jkgcrasht