• امروز: 1403/12/19
  • آخرین بروزرسانی: 1403/12/17
مردم گیلان نگران گوشت سفید(مرغ) در ماه مبارک رمضان نباشند

مردم گیلان نگران گوشت سفید(مرغ) در ماه مبارک رمضان نباشند

معاونت بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان عنوان کرد: از ابتدای فروردین سال 98 تا نیمه اردیبهشت ماه سال جاری 3/12 میلیون قطعه جوجه در مرغداریها جوجه ریزی انجام گردیده است.

مهندس اکبرنژاد افزود: با این میزان جوجه ریزی برابر برآورد می شود تا 22 هزار تن گوشت مرغ میتوان به بازار گیلان وارد نماید و این مقدار تولید می تواند تا پایان ماه مبارک رمضان جوابگوی مصرف کنندگان این محصول  باشد.

وی خاطرنشان کرد:همچنین برای جبران و جلوگیری از کمبودهای گوشت سفید مصرفی، شرکت پشتیبانی امور دام استان مرغ منجمد در سردخانه های خود را به بازار نیز عرضه خواهد نمود.

استان گیلان با دارا بودن 756 واحد صنعتی فعال نیمچه گوشتی و تولید بیش از 86 میلیون قطعه جوجه ریزی، سالانه بیش از 155 هزار تن گوشت مرغ تولید می نماید که این میزان تولید علاوه بر تأمین 75 هزار تن مصرف استان از گوشت سفید مرغ، بیش از 80 هزار تن از تولید مازاد خود را به استانهای دیگر صادر می نماید.

۹۸/۲/۲۲

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان

همراه ما در پیام رسان سروش باشید                        https://sapp.ir/jkgcrasht.ir