کشت نیشکر در صومعه سرا، قطب تولید این محصول در گیلان آغاز شد.
مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا گفت: کشت نیشکر در 22هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان آغاز شد.
مهندس پادیاب با اشاره به قدمت 100ساله کشت نیشکر در صومعه سرا افزود: 75خانوار صومعه سرائی به کشت نیشکر و پخت شکر سیاه و دوشاب مشغول هستند.
وی اعلام کرد: نیشکرکاران صومعه سرائی پارسال 25تن شکر سیاه به ارزش 9میلیارد و 500 میلیون ریال تولید و به بازارهای مصرف عرضه کردند.
مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا اعلام کرد: نیشکر تولیدی کشاورزان صومعه سرایی ارگانیک است.
نیشکر در صومعه سرا، اردیبهشت کشت و در دی برداشت می شود.
از این محصول شکر سیاه و دوشاب تهیه می شود که مصرف آن برای درمان بیماری های یرقان، فاویسم و کم خونی مفید است. 98/2/21
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان
همراه ما در پیام رسان سروش باشید https://sapp.ir/jkgcrasht.ir