رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان عنوان کرد: گیلان در زمینه تولید فندق، گل گاوزبان، چای، نوغان، بادام زمینی، مرغ گوشتی و بوقلمون رتبه نخست کشور را دارد و همچنین در زمینه تولید کیوی، برنج، خاویار، و مرغ مادر نیز در کشور دوم هستیم.
مهندس درجانی گفت: در حال حاضر، گیلان با تولید 700هزار تن برنج سفید و در آمد 9 هزارمیلیارد تومانی، دومین استان برنج خیز کشور است.
وی با اشاره به اینکه گیلان در زمینه تولید فندق، گل گاوزبان، چای، نوغان، بادام زمینی، مرغ گوشتی و بوقلمون رتبه نخست کشور را دارد، تصریح کرد: در زمینه تولید کیوی، برنج، خاویار، و مرغ مادر نیز در کشور دوم هستیم.
وی با بیان اینکه کشاورزی دانش بنیان رکن اقتصاد مقاومتی است، گفت: کشاورزان می توانند با تولیدات انبوه، ضمن تامین مواد غذایی، توطئه های دشمن را در بحث امنیت غذایی از بین ببرند.
مهندس درجانی تصریح کرد: گیلان در 15 محصول کشاورزی رتبه های اول تا سوم را در کشور دارد، در تلاشیم تا در موسسههای تحقیقات کشاورزی، آخرین یافته های خود را در اختیار کشاورزان قرار دهیم تا ضمن رونق تولید و مبارزه با آفات ، به توسعه اقتصادی و خودکفایی محصولات نیز دست یابیم. 98/2/12
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان