همایش تجلیل از تولیدکنندگان برتر بخش کشاورزی استان گیلان روز چهار شنبه یازدهم اردیبهشت ماه سال 98 با حضور مسئولین استان، معاونین، مدیران، روسا و کارشناسان بخش های ستادی، اجرایی و مراکز تحقیقاتی و شهرستانی جهاد کشاورزی و تولیدکنندگان برتر بخش کشاورزی اعم از نمونه های ملی و استانی در سالن اجتماعات سرپرستی بانک کشاورزی استان گیلان برگزار شد.
رئیس مجمع نمایندگان گیلان در این همایش با اشاره به تولید پر رنج برنج و چای در استان گفت: این دو محصول ارزشمند توانسته نقش تاثیرگذاری در اشتغال استان ایفا کند.
دکتر حسنی تولید داخلی و رونق محصولات کشاورزی را یکی از راه های مقابله با تحریم ها دانست و گفت : مدیریت در بازار برنج یکی از راههای حمایت از کشاورزان است.
وی با اشاره به اینکه برنج یکی از محصولات استراتژیک گیلان است ، گفت: در تلاشیم با مکانیزه کردن کشاورزی ، اعطای تسهیلات ، جلوگیری از قاچاق برنج و تنظیم بازار ضمن حمایت هرچه بیشتر از شالیکاران، به رونق تولید و اقتصاد جامعه بیش از پیش کمک کنیم.
مهندس احمدی؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان هم در این همایش گفت: سال گذشته برای رونق تولید و افزایش محصولات کشاورزی 151میلیارد تومان تسهیلات به کشاورزان گیلانی پرداخت شد که برای افزایش این مبلغ در سال جاری تلاش خواهیم کرد.
معاون سازمان سازمان تات و رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی هم در این همایش ، به تحریم های ناجوانمرادنه دشمن اشاره کرد و گفت: کشاورزان می توانند با تولیدات انبوه ، ضمن تامین مواد غذایی ، توطئه های دشمن را در بحث امنیت غذایی از بین ببرند.
دکتر مویدی با بیان اینکه گیلان در 15 محصول کشاورزی رتبه های اول تا سوم را در کشور دارد گفت : در تلاشیم تا در موسسه های تحقیقات کشاورزی، آخرین یافته های خود را در اختیار کشاورزان قرار دهیم تا ضمن رونق تولید و مبارزه با آفات ، به توسعه اقتصادی و خودکفایی محصولات نیز دست یابیم.
مهندس درجانی؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان در این همایش گفت: کشاورزی دانش بنیان رکن اقتصاد مقاومتی است.
وی گفت:گیلان در زمینه تولید فندق، گل گاوزبان، چای، نوغان، بادام زمینی، مرغ گوشتی، بوقلمون رتبه نخست و شاخص کشور را دارد و درزمینه تولید کیوی، برنج، خاویار و مرغ مادر، رتبه دوم و در زمینه زیتون و آبزی پروری نیز رتبه سوم کشور را دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان اذعان داشت در حال حاضر با تولید ۷۰۰ هزار تن برنج سفید و درآمد ۹ هزار میلیارد تومانی برای کشاورزان گیلان دومین استان برنج خیز کشور است.
مهندس درجانی افزود:باعث افتخار ماست که در این همایش از 47 نفر از تولیدکنندگان و بهره برداران بخش کشاورزی که به عنوان قهرمانان تولید این حوزه هستند، تجلیل می شود و از میان 4 نفر از تولیدکنندگان استان گیلان در رشته های تولید برنج رقم بومی، چای، نوغانداری و صنوبرکاری(زراعت چوب) به عنوان تولیدکننده نمونه ملی نائل آمده اند که برگ زرینی بر توانمندی و ظرفیت تولیدکنندگان ما در سطح کشور افزوده است.
مهندس منشی زاده؛ سرپرست مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی گفت: شناسایی، انتخاب و معرفی تولیدکنندگان برتر سبب ایجاد انگیزه و رقابت در میان تولیدکنندگان و نیز موجب تبادل نظر و دانش آنان می-شود و این بستر و امکان در مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی از جایگاه ویژه ای برخوردار است
وی گفت: حفظ این سرمایه انسانی در بخش کشاورزی و بهره مندی از این ظرفیت مستلزم همکاری و هماهنگی بیشتر بخش¬های مختلف سازمانی و برون سازمانی مرتبط است و امیدورایم در این راستا برنامه ریزی مناسب و دقیقی داشته باشیم.
در پایان این مراسم به تولیدکنندگان برتر لوح تقدیر اهدا گردید.
98/2/11
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان