• امروز: 1403/12/17
  • آخرین بروزرسانی: 1403/12/15
برگزاری مراسم اختتامیه در محل سالن برگزاری نمایشگاههای دائمی منطقه آزاد انزلی

برگزاری مراسم اختتامیه در محل سالن برگزاری نمایشگاههای دائمی منطقه آزاد انزلی

دومین دوره ارزیابی روغن زیتون با حضور ۳۰ شرکت کننده از ۶ استان و یک نفر از کشور لبنان در منطقه آزاد انزلی تشکیل گردید.
دومین دوره ارزیابی روغن زیتون با حضور ۳۰ نفر شرکت کننده از ۶ استان و یک نفر از کشور لبنان از تاریخ ۹۸/۲/۹ در منطقه آزاد انزلی تشکیل گردید و تا ۹۸/۲/۱۱ ادامه داشت.
در اختتامیه این دوره معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گیلان عنوان کرد: گیلان اولین استان کشور به لحاظ میزان فرآوری و روغن کشی محصول زیتون است.
مهندس الماسی افزود:این استان ده کارخانه روغن کشی دارد که ظرفیت تولیدی این کارخانجات ۲۴ هزار تن میوه زیتون در سال است.
وی گفت: در سال گذشته حدود ۱۳۰۰ تن روغن زیتون از ۸۵۸۰ تن میوه زیتون استخراج گردید و سالانه حدود پنج هزار تن روغن زیتون استان روانه بازار می‌ شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی عنوان کرد:در این دوره شرکت کننده گانی شامل باغداران و شرکت های فعال در تولید و بسته بندی روغن زیتون حضور داشتند.
وی اضافه کرد: ارزیابی حسی روغن زیتون ضمن بهبود امنیت غذایی و ارتقاء کیفیت روغن زیتون در کشور زمینه صادرات این روغن را فراهم خواهد کرد و با بسترسازی زمینه های بهبود کیفیت روغن زیتون رقابت با کشورهای توسعه یافته در این زمینه در آینده بسیار نزدیک محقق خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: با ارائه آموزش های لازم به تمام تولیدکنندگان کشور و ارائه گواهی سلامت و کیفیت روغن زیتون در آینده نزدیک به جایگاه ویژه ای در بازار جهانی و در حوزه آسیای میانه  در زمینه روغن زیتون دست خواهیم یافت. 98/2/11
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان