دومین دوره ارزیابی روغن زیتون با حضور ۳۰ شرکت کننده از ۶ استان و یک نفر از کشور لبنان در منطقه آزاد انزلی تشکیل گردید.
دومین دوره ارزیابی روغن زیتون با حضور ۳۰ نفر شرکت کننده از ۶ استان و یک نفر از کشور لبنان از تاریخ ۹۸/۲/۹ در منطقه آزاد انزلی تشکیل گردید و تا ۹۸/۲/۱۱ ادامه داشت.
در اختتامیه این دوره معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گیلان عنوان کرد: گیلان اولین استان کشور به لحاظ میزان فرآوری و روغن کشی محصول زیتون است.
مهندس الماسی افزود:این استان ده کارخانه روغن کشی دارد که ظرفیت تولیدی این کارخانجات ۲۴ هزار تن میوه زیتون در سال است.
وی گفت: در سال گذشته حدود ۱۳۰۰ تن روغن زیتون از ۸۵۸۰ تن میوه زیتون استخراج گردید و سالانه حدود پنج هزار تن روغن زیتون استان روانه بازار می شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی عنوان کرد:در این دوره شرکت کننده گانی شامل باغداران و شرکت های فعال در تولید و بسته بندی روغن زیتون حضور داشتند.
وی اضافه کرد: ارزیابی حسی روغن زیتون ضمن بهبود امنیت غذایی و ارتقاء کیفیت روغن زیتون در کشور زمینه صادرات این روغن را فراهم خواهد کرد و با بسترسازی زمینه های بهبود کیفیت روغن زیتون رقابت با کشورهای توسعه یافته در این زمینه در آینده بسیار نزدیک محقق خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: با ارائه آموزش های لازم به تمام تولیدکنندگان کشور و ارائه گواهی سلامت و کیفیت روغن زیتون در آینده نزدیک به جایگاه ویژه ای در بازار جهانی و در حوزه آسیای میانه در زمینه روغن زیتون دست خواهیم یافت. 98/2/11
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان