آیت الله فلاحتی نماینده ولی فقیه در گیلان در این همایش گفت : دامداران سرمایه های با ارزش کشور هستند که نقش مهمی در تحقق اقتصاد مقاومتی دارند.
نماینده ولی فقیه در استان در دومین همایش تجلیل از 400 تولید کننده فرآورده های دامی غرب گیلان که در تالش برگزار شد اقتصاد مقاومتی را تنها راه پیشرفت ، پویایی و شکوفایی اقتصاد کشور دانست و گفت : برای قطع وابستگی های اقتصادی کشور از کشورهای بیگانه،دولتمردان باید تولید کنندگان فرآورده های دامی را بیشتر حمایت کنند.
آیت الله فلاحتی درستکاری در کار ، پرهیز از دروغ در معاملات و شکرگزاری در امر تولید را از مهمترین وظایف تولید کنندگان فرآورده های دامی عنوان کرد و افزود : اگر این 3 عامل در کسب و کار رعایت شود برکت روزی بیشتر خواهد شد.
وی به نقش دامداران در اقتصاد کشور اشاره کرد وگفت : مسئولان امر باید برای تولیدات بیشتر و ارگانیک امکانات بیشتر در اختیار این تولیدکنندگان قرار دهند.
امام جمعه رشت وحدت و همدلی برای رسیدن به قله های رفیع ترقی در عرصه های مختلف را ضروری دانست و تاکید کرد : مدیران با ایجاد این رویه بیشتر می توانند در امر توسعه گام بردارند.
فرماندار تالش هم گفت : دامداران شهرستان تالش با نگهداری 316 هزار راس دام سالانه 48 هزار تن گوشت قرمز و فراورده های لبنی به ارزش 280 میلیارد تومان تولید و به بازارهای مصرف عرضه می کنند.
رییس سازمان بسیج عشایری کشور هم گفت : برای حفظ و حراست از دام های دامداران این سازمان تلاش می کند سلاح مجاز و قانونمند در اختیار دامداران قرار دهد.
سردار نصرت ا... سیف افزود : 25 درصد فرآورده های لبنی کشور را دامداران و عشایر گیلان تولید می کنند که سازمان بسیج عشایری کشور تلاش می کند با در اختیار گذاشتن امکانات مورد نیاز این مقدار تولید را به 2 برابر افزایش دهد.
دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه کشور هم گفت : یکی از مشکلات اساسی دامداران کوچنده در مناطق عشایر جاده های دسترسی و تاسیسات زیربنایی است که این قرارگاه تلاش می کند در این زمینه دامداران را یاری و مشکلات آنان را به حداقل برساند.
سردار حزنی از برگزاری اولین یادواره شهدای عشایری در گیلان خبر داد و افزود : با همکاری سپاه قدس گیلان این یادواره سال آینده برگزار خواهد شد.
مهندس هادی زاده؛ رئیس اداره امور عشایر استان گیلان در همایش تجلیل از زحمات شبانان و دامداران استان ضمن قدردانی اززحمات عشایر گفت:امروزه علاوه برتولید، تامین امنیت ومسائل اجتماعی ازرکن های اصلی ومسائل مهم درکشورمی باشد.
وی با اشاره به اینکه بخشی از امنیت غذایی کشورتوسط عشایر و روستائیان تامین می شود افزود: این قشر نقش چشمگیری درتامین امنیت کشورمان دارند.
مهندس هادی زاده افزود: ۲۵درصد ازتولیدات دامی در بخش عشایر تامین می شود و با توجه به این که طرح های بخش دام طرح های کوچک وپراکنده درروستا ومناطق عشایری می باشد اگر بخواهیم عدالت را اجرا کنیم بهترین روش هزینه در بخش کشاورزی می باشد.
عشایر غرب گیلان ۴۹۰هزار راس دام سبک و سنگین عشایر دارند که ۱۴۰ هزار تن فرآورده های دامی،لبنی وگوشتی به ارزش ۵۰۰میلیارد تومان را تولید و به مردم عرضه میکنند.
در پایان به 400 تولید کننده فرآورده های دامی هدایایی داده شد. 97/12/2
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان