• امروز: 1403/11/15
  • آخرین بروزرسانی: 1403/11/15
تست کیفیت برنج

تست کیفیت برنج

در تست کیفیت برنج که در دفتر معاونت تولیدات گیاهی سازمان انجام پذیرفت  12 لاین مختلف برنج تحت شرایط یکسان پخته شده مورد بررسی قرار گرفته و حاضرین بر اساس ذائقه اقدام به تست کیفی برنج و نمره دهی در فرم های مربوطه نمودند.

ذائقه ایرانی برنج های خوش عطر و طعم با کیفیت پخت مطلوب را پذیراست و روش های اصلاحی جهت معرفی ارقام جدید  می باید بر اساس این محور مهم استوار باشد.

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان