معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان خبر داد: سطح زیر کشت زعفران در استان گیلان 13.3 هکتار می باشد که عمدتا در شهرستان های رودسر املش رودبار سیاهکل تالش و رضوانشهر مورد کشت و کار قرار می گیرد. مهندس جهانساز افزود: میزان تولید سالانه زعفران در گیلان 40 کیلوگرم می باشد که ارزش اقتصادی آن 200 میلیون تومان برآورد می گردد. وی افزود 1300 نفر بهره بردار در این زمینه فعال می باشند که سرانه زمین هر بهره بردار حدودا معادل 1000 مترمربع می باشد.
لازم به ذکر است زمان گلدهی و برداشت این گیاه آبانماه بوده و دوره گلدهی آن 20 روز بطول می انجامد. بهترین زمان گلدهی ساعات اولیه روز و قبل از طلوع خورشید است و این گیاه در ارتفاع 1200 تا 2300 متر از سطح دریا در مناطق مستعد کشت می گردد.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان