• امروز: 1404/06/15
  • آخرین بروزرسانی: 1404/06/13
باید از ظرفیت کشورهای حاشیه دریای خزر در حوزه غلات و دام استفاده کنیم

باید از ظرفیت کشورهای حاشیه دریای خزر در حوزه غلات و دام استفاده کنیم

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت:اقتصاد در گیلان پویا و فعال است لذا باید از ظرفیت کشورهای حاشیه دریای خزر در حوزه غلات و دام استفاده کنیم.

 

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، صالح محمدی در نشست با مدیرکل بازرسی وزارت جهاد کشاورزی در جریان سفر به استان گیلان، با اشاره به سفر وزیر جهاد کشاورزی به استان و دیدار با مسئولان و تولیدکنندگان و صاحبان صنایع، اظهار کرد: گیلان ظرفیت خوبی در حوزه ترانزیت کالا دارد و توسعه مبادلات تجاری با اتحادیه اوراسیا در دستور کار استان قرار دارد.

وی با اشاره به بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بندر کاسپین و ظرفیت تخلیه و بارگیری همزمان 20 کشتی، افزود: اقتصاد در گیلان پویا و فعال است لذا باید از ظرفیت کشورهای حاشیه دریای خزر در حوزه غلات و دام استفاده کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با تاکید بر لزوم تقویت دیپلماسی اقتصادی، خاطرنشان کرد: می توانیم در حوزه پدافندی از ظرفیت دریای خزر برای واردات گندم و نهاده های بخش کشاورزی استفاده کنیم.

محمدی با بیان اینکه گیلان در صنعت طیور معین استان های تهران و البرز است، گفت: روزانه 280 تا 300 تن مرغ به سایر استان ها ارسال می شود.

وی 80 درصد فعالیت ها در صنعت طیور استان را در قالب زنجیره دانست و ادامه داد: جوجه یک روزه به عنوان نهاده صنعت طیور در گیلان تولید می شود، اما مرغ زنده در زمان کشتار به سایر استان ها رفته و مبنای تولید در آن استان ها قرار می گیرد؛ این در حالی است که جزء تعهدات گیلان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به شرایط مساعد بازار برنج، ادامه داد: بعد از دو سال سخت برای کشاورزان و شالیکوبی ها، از سال گذشته امید در دل تولیدکنندگان ایجاد شده و قیمت ها رضایتبخش بوه است.

وی با بیان اینکه برنج ایرانی قیمت واقعی خودش را پیدا کرده است، متذکر شد: طی دو سال گذشته به دلیل واردات بی رویه با تعدیل قیمت برنج مواجه شدیم که موجب ناامیدی شالیکاران بود لذا امیدواریم با تدبیر دولت و وزارت جهاد کشاورزی در سال جاری، واردات برنج در زمان برداشت انجام نشود که خواسته مهم مسئولان استان و کشاورزان است.