رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به وضعیت مناسب تولید گوشت مرغ و گوشت قرمز در استان، گفت: تولید گوشت قرمز در هفت ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲.۲ درصد افزایش یافته است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، صالح محمدی امروز سهشنبه هشتم آبان ماه در ارائه گزارش به صورت برخط به نشست ستاد هماهنگی امنیت غذایی در وزارت جهاد کشاورزری با بیان اینکه تا پایان مهرماه امسال ۱۸ هزار و ۳۶۰ تن گوشت قرمز در استان گیلان تولید شده است، گفت: تولید گوشت قرمز نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲.۲ درصد افزایش یافته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین از تولید بیش از ۲۱۱ هزار تن شیرخام تا پایان مهرماه خبر داد و خاطرنشان کرد: در تولید شیر نیز رشد ۳.۸ درصدی داشته ایم.
محمدی ادامه داد: از ابتدای سال تا پایان مهرماه، جوجه ریزی در واحدهای نیمچه گوشتی استان با ۱۴ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۹۶ میلیون و ۷۸۲ هزار و ۳۴۱ قطعه بوده است که این تعداد جوجه ریزی، توان تولید ۱۶۲ هزار و ۸۳۱ تن گوشت مرغ را دارد.
وی به شرایط خوب تولید فندق و زیتون و کیوی نیز اشاره و اظهار کرد: شاهد حمایت ویژه از شالیکاران با ممنوعیت واردات برنج تا پایان آبان ماه هستیم که می تواند ناترازی ایجاد شده در بازار برنج را رفع و قیمت این محصول را متعادل کند و لذا کشاورزان در سال زراعی جدید با دلگرمی بیشتری به شالیزار ورود می کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به فعالیت واحدهای دامی سنتی و صنعتی در استان، بیان کرد: اعطای تسهیلات تبصره ۱۸ به واحدهای کوچک دامی استان در دستور کار است.