• امروز: 1403/10/06
  • آخرین بروزرسانی: 1403/10/06
سرپرست جهاد کشاورزی رودبار خبر داد؛ برداشت ۲۶۰ تُن انار شیرین در روستای انبوه رودبار

سرپرست جهاد کشاورزی رودبار خبر داد؛ برداشت ۲۶۰ تُن انار شیرین در روستای انبوه رودبار

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان رودبار از برداشت ۲۶۰ تُن انار شیرین در روستای انبوه این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، مهدی صادق‌پور اظهار کرد: محصولات انار انبوه رودبار از با کیفیت ترین محصولات گیلان و شمال کشور است.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان رودبار از برداشت ۲۶۰ تُن انار شیرین در روستای انبوه خبر داد و گفت: ۱۲۰ باغدار انبوهی محصولات انار را در ۴۰ هکتار از باغات این روستا برداشت کردند.

به گفته صادقپور، ارزش ریالی ۲۶۰ تن انار انبوه بالغ بر ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برآورد شده است.

وی از ارائه آموزش چهره به چهره به بیش از ۴۰۰ باغدار رودباری خبر داد و افزود: برای کنترل و کاهش آفت‌های میوه بیش از ۱۰ مورد اطلاعیه ترویجی در خصوص مدیریت و مبارزه با آفات و بیماری‌های باغات انار خصوصاً کرم گلوگاه انار برگزار شده است.

سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان رودبار با تاکید بر لزوم مبارزه علمی با آفت ها بیان کرد: کرم گلوگاه انار یک آفت پیچیده است که مبارزه زیستی با استفاده رهاسازی نوعی زنبور به نام تریکو گراما، مبارزه شیمیایی با سمپاشی و استفاده از فرومون‌ها (ترشحات جانوری) و همچنین مبارزه فیزیکی به روش تخلیه پرچم انار به عنوان محل تخم‌گذاری آفت و جمع‌آوری و از بین‌بردن میوه‌های آلوده از جمله راهکارها در از بین بردن این آفت محسوب می‌شود.

صادقپور تصریح کرد: کشاورزان بعد از برداشت انار، حتماً انارهای باقی مانده و پوسیده داخل باغ را جمع آوری کنند و نسبت به سوزاندن و یا دفع آن در خارج باغ اقدام کنند.

وی، هرس درختان انار در زمستان را به عنوان یک فرآیند مهم در مراقبت از این درختان برشمرد و افزود: هرس در نیمه دوم بهمن ماه زمان مناسبی است که می‌توان تغییرات ضروری را در ساختار درخت ایجاد کرد و نحوه هرس درخت انار معمولاً با حذف شاخه‌های مرده و آسیب‌دیده، حذف میوه‌های خشک شده بر روی درخت است.