• امروز: 1403/02/10
  • آخرین بروزرسانی: 1403/02/09
اجراي طرح ارتقای سلامت  برنج با روش ICM در 7 شهرستان گيلان    

اجراي طرح ارتقای سلامت  برنج با روش ICM در 7 شهرستان گيلان    

 مدير هماهنگي و ترويج  کشاورزي سازمان جهاد کشاورزي استان گيلان گفت: طرح ارتقای سلامت محصول برنج با روش مدیریت تلفیقی ICM با همکاری موسسه تحقیقات برنج کشور، مدیریت زراعت، مدیریت حفظ نباتات و مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی در سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ اجرا می شود.
به گزارش روابط عمومي سازمان جهاد کشاورزي استان گيلان، حميد منشي زاده در جلسه "برنامه توليد برنج به روش تلفيقي ICM" افزود: اهمیت اساسی محصول برنج به عنوان غذای اصلی مردم ایران از یکسو و مصرف بی رویه نهاده های شیمیای از سوی دیگر نگرانی های  مختلفی از قبیل افرایش هزینه تولید،از بین رفتن دشمنان طبیعی ،کاهش تنوع زیستی و خطرات زیست محیطی را در جامعه ایجاد کرده است. 
وي يادآور شد: با توجه به وجود متغیر های مختلف در تولید برنج ،افزایش سطح زیرکشت در شالیزارهای شمال امکان پذیر نبوده و به همین منظور ارتقای سلامت محصول برنج به روش مدیریت تلفیقیICM فرصتی ارزشمند جهت توسعه کشاورزی پایدار در زیست بوم شالیرار است.
 مدير هماهنگي و ترويج  کشاورزي سازمان جهاد کشاورزي استان گيلان خاطرنشان کرد:طرح ICM در استان‌های گیلان, مازندران و ‌گلستان به مساحت ۵۰۰۰ هکتار اجرا خواهد شد که ۱۰۰۰ هکتار آن، در استان گیلان و در شهرستانهای  رشت،  فومن، شفت، صومعه سرا، خمام، انزلی و آستانه اشرفیه اجرا خواهد شد و در این راستا تاکنون ۴ جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی با حضور عوامل اجرایی در ستاد و شهرستان های مجری طرح برگزار شده و موارد مختلف آموزشی، فنی و نهاده های کشاورزی و نیز جامعه هدف به تفکیک روستا، سطح زیر کشت و سایر اطلاعات لازم مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.                                                                      

 روابط عمومي سازمان جهاد کشاورزي استان گيلان

اجراي طرح ارتقای سلامت  برنج با روش ICM در 7 شهرستان گيلان
اجراي طرح ارتقای سلامت  برنج با روش ICM در 7 شهرستان گيلان
اجراي طرح ارتقای سلامت  برنج با روش ICM در 7 شهرستان گيلان
اجراي طرح ارتقای سلامت  برنج با روش ICM در 7 شهرستان گيلان