• امروز: 1403/01/30
  • آخرین بروزرسانی: 1403/01/29

اولویت سرمایه گذاری مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی

اولویت های سرمایه گذاری پیشنهادی در زمینه ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و غذایی استان گیلان-  سال 1402

  1. ادامه طرح اصلاح ، تجهیز و نوسازی کارخانجات شالیکوبی
  2. توسعه و تکمیل زنجیره های تولید طیور ، چای، برنج، کیوی و فندق و زیتون
  3. سورت و بسته بندي محصولات خاص استان نظیر برنج ، چای ، فندق ، بادام زمینی ، گل گاوزبان و... با تاکید بر  برندسازی و استاندارد سازی
  4. تولید و تبديل محصولات جانبی برنج در قالب زنجیره های یکپارچه integration
  5. بسته بندی، خشک کردن و  فرآوری پودر کیوی و انواع میوه ها
  6. فرآوري و بسته بندي بادام زميني و فندق و تولید فراورده هایی نظیر کره، خمیر و ...
  7. درجه بندي،  فرآوری و  بسته بندی گياهان دارویی، تولید اسانس، عصاره و عرقيات گياهي،  محصولات حاصل از فراوری آلوئه ورا و...
  8. ارتقاء و توسعه و اصلاح ساختار واحدهای تولید فراورده های لبني
  9. قطعه بندی، انجماد  و بسته بندي گوشت، مرغ ، ماهی  و آبزیان و انواع فراورده های مذکور
  10. غذاي آماده و نيمه آماده از گوشت و مرغ و آبزیان (به جز سوسيس و كالباس)
  11. توليد ، تبديل و عمل آوري توليدات جانبي از كشتارگاه طيور و ضايعات مرغ
  12. توليد ، تبديل و عمل آوري توليدات جانبي از كشتارگاه دام و ضايعات دامي
  13. خوراک آماده دام و طیور و آبزیان (علی الخصوص به روش pellet) با تاکید بر زنجیره ها و شرکتهای دانش بنیان
  14. نوسازی و اصلاح ساختار واحدهای موجود تولید خوراک دام و طیور و آبزیان
  15. نوسازی و تجهیز واحدهای موجود فرآوری زیتون و روغن زیتون و فراورده های نوین آن نظیر پودر و آرد زیتون و...
  16. اصلاح ساختار واحدهای فراوری محصولات شیلاتی راکد
  17. فرآوری و بسته بندی انواع محصولات شیلاتی درقالب خمیرماهی و شورکردن و قطعه بندی و...
  18. درجه بندي و بسته بندي و فرآوری ميوه ، سبزي و صیفی و محصولات گلخانه ای
  19. انواع سردخانه های نگهداری  محصولات کشاورزی مجهز به سورت و بسته بندی (بالای صفر، زیر صفر، دومداره )
  20. بسته بندی انواع محصولات کشاورزی فسادپذیر
  21. فراوری و بسته بندی انواع چای و محصولات حاصل از چای، چای سبز، چای کیسه ای ، عصاره چای و ...
  22. بسته بندي و فراوری تخم مرغ
  23. بسته بندي و فراوری قارچ
  24. تولید انواع کودهای آلی و زیستی
  25. فرآوری و بسته  بندی انواع محصولات خشکباری
  26. فرآوری و بسته  بندی انواع بذور گیاهی تایید شده
  27. تولید انواع شیره از محصولات باغی و جنگلی بومی نظیر خرمالوی وحشی (اربه)، توت، انگور و...
  28. طرحهای ایجادی یا احداثی صنایع تبدیلی برنج،  چای،  فندق، کیوی و خوراک دام و.... مبتنی بر تکنولوژیهای نوین    و دانش بنیان